Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve pokazala

Domenica raznježila pratitelje videom na Instagramu, pogledajte reakciju njezine obitelji na pjesmu

Foto: Instagram
1/14
21.06.2023.
u 18:35

Pjevačica je sada s pratiteljima podijelila emotivan video s djedom i bakom, u kojemu ih ona pita kako im se sviđa njezina nova pjesma

Domaća pjevačica rodom iz Korčule, Domenica Žuvela (30) prvi će put uživo zapjevati novu pjesmu "Jedna na 100" na ovogodišnjim prvim Melodijama Jadrana, reviji glazbe, a ususret večeri novih pjesama koja je rezervirana za 25. lipnja u splitskoj Galeriji Meštrović, predstavljene su pjesme koje će izvesti izvođači. A kako se njezinoj obitelji sviđa nova pjesma, Domenica je upitala i obitelj.

Pjevačica je sada s pratiteljima podijelila emotivan video s djedom i bakom, u kojemu ih ona pita kako im se sviđa njezina nova pjesma. 

"Naježio sam se kad sam je čuo. Da me voziš i da čujem ovu tvoju novu pjesmu ode preko Splita. Baš je tvoj temperament", kazao joj je djed, dok je baka rekla: "Lijepa je pjesma, melodična, sve su ti bolje jedna od druge". 

Inače, glazbena rapsodija Melodije Jadrana počinje ovaj petak, 23. lipnja izvedbom pop koncerta "Misa Mediterana“ Tončija i Hane Huljić, a kako su najavili organizatori, osim svoje pop mise, Huljić će u Galeriji Meštrović izvesti i crossovere svojih najpoznatijih hitova kao što su „Marija Magdalena“, „Providenca“ i „Ako te pitaju“.

Čuvenim pjesmama uz koje su odrasle brojne generacije, Huljić će dodatno obogatiti prvu večer i „zagrijati“ splitsku publiku, koja će u nastavku Melodija Jadrana moći čuti i najnovije Huljićeve pjesme, koje pretendiraju postati hit ljeta.

VEZANI ČLANCI:

Sakralni pop koncert „Misa Mediterana“ prva je pop-misa na svijetu, koja je svoju praizvedbu imala upravo u Galeriji Meštrović, a napravljena je po svim postulatima liturgijske mise i spoj je mjuzikla i klasičnog kršćanskog obreda. Emotivna, istovremeno zabavna i introspektivna misa Huljiću je posebna i jer ju je skladao s kćeri Hanom, koja se nakon kraće pauze vraća na scenu te će se pridružiti izvedbi u petak.

Huljićevu crossover večer pratit će i druga večer Melodija Jadrana, koja je posvećena jednom od najzanimljivijih razdoblja splitske glazbene scene, trajno određenoj originalnim zvukom i stilom mediteranske kulture naslonjene na more, dalmatinski ambijent i specifično ozračje koje ga zaokružuje.

Naime, poznata splitska grupa TBF izvest će svoje najpoznatije pjesme u potpuno novom ruhu, a kako su nedavno rekli Luka Barbić i Saša Antić, Melodije Jadrana posebne su jer pružaju dobru zabavu dijametralno suprotnoj publici i oživljavaju cijeli Split.

U nedjelju, 25. lipnja, Melodije Jadrana okupit će vodeća imena domaće scene koja će u večeri novih pjesama – „Hit ljeta“ izvesti najnovije hitove, a ovaj glazbeni spektakl moći će se pratiti u izravnom prijenosu na prvom programu Hrvatske radiotelevizije od 21.10 sati. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije