Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna sreća

Domenica progovorila o dečku s kojim je 10 godina: 'Jako mi je lijepo'

Foto: Instagram
1/29
06.04.2023.
u 10:00

Pjevačica Domenica je ranije otkrila da je u vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem te da njihova ljubav traje već deset godina, a sada je otkrila kako se osjeća te neke detalje njihovog odnosa.

Glazbenica Domenica Žuvela (30) svoj veliki koncert u Areni Zagreb najavila je za 2030. godinu, a marljivo radi na svojim novim pjesmama. Domenica je kod najave koncerta kazala kako do tog nastupa ima velike planove, a neki od njih su vjenčanje i obitelj. Domenica je ranije otkrila da je u vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem te da njihova ljubav traje već deset godina, a otkrila je i kako se osjeća.

-  Imamo toliko toga za napraviti, i ja se nadam da ću godinu po godinu biti i da ću sve više križati te stvari koje sam planirala. Ja sam apsolutno sretna i lijepo mi je jer da nije ne bi bila u vezi. Ali ne volim to stavljati u prvi plan – rekla je za InMagazin te dodala da im razdvojenost zbog posla teško pada. - Mislim da sam ja ta koja jedva čeka da se vrati kući, lijepo mi je i volim život u Zagrebu, ali još ga više volim u Splitu – rekla je. 

Dodajmo da je Domenica nedavno objavila novu pjesmu 'Control freak' te da i njoj odgovara uloga žene koja voli kontrolu.

- Ne možda toliko u stvarima na koje ne mogu utjecati, ali one koje mogu definitivno sam tu. Zato sam se i našla u ovoj pjesmi – kazala je pjevačica te dodala da kada je prava ljubav u pitanju da je spremna na kompromise s čime bi se složio i njezin dečko

- Mislim da bi se složio sa mnom. Mislim da dosta slušam drugu stranu, i da radim sve ono što bi voljela da se i meni radi. Tako da nisam teški kontrol freak – rekla je.

Inače, pjevačica je potvrdila da je u vezi sredinom prošle godine te otkrila da njezin odabranik nije želio biti dijelom javnog života, pa su vezu tajili.

- Ma mi smo već jako dugo u vezi. Oboje smo s otoka. Nisam htjela da smo previše u medijima jer on nije javna osoba i to nam je bio neki početni dogovor kad smo krenuli da ne moramo dijeliti taj neki teret javnog života. Uspjela sam prvih pet godina, koliko sam već na estradi, ali pokušala bih i dalje biti što tiša o tome – rekla je jednom prilikom te otkrila da se poznaju cijeli život. 

VIDEO Jedna od najljepših manekenki na svijetu objavila zabrinjavajući video: 'Bolest mi napada sve'

 
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije