Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odnos sa sestrom

Domenica objavila video u kojem je pokazala svoju sestru Lindu: Jesu li sve sestre iste?

Domenica Žuvela s dečkom Ivanom Bačićem na predstavljanju Huljićeve rakije u Splitu
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/11
30.01.2024.
u 15:24

– Mi smo sestre, možemo biti najbolje ili najgore prijateljice, ovisno o potrebi. Mi smo sestre i ako uzmem tvoju majicu iz ormara, ne očekuj da ću ti je vratiti – rekla je Linda u videu

Pjevačica Domenica Žuvela na svom je Instagramu podijelila video u kojem je zajedno sa sestrom Lindom opisala kako izgleda njihov odnos, oko čega se slažu, a oko čega baš i ne. 

– Mi smo sestre, možemo biti najbolje ili najgore prijateljice, ovisno o potrebi. Mi smo sestre i ako uzmem tvoju majicu iz ormara, ne očekuj da ću ti je vratiti – rekla je Linda u videu. U ovoj duhovitoj objavi o sestrinskim odnosima Domenica je uzvratila: – Ono što ja izgubim u svojoj sobi, naravno da ću okriviti sestru da je ona uzela.

"Ljepotice", "Pusa za obje", "Domenica je uvijek u pravu", "Najbolje i najljepše", "Zgodne ste sestre", "Ljepoto", pisali su im pratitelji u komentarima, a neki su se osvrnuli i na to kakve odnose oni imaju sa svojim sestrama. 

Njezina sestra Linda po struci je vizažistica i kada Domenica ima nastupe u rodnoj Korčuli, onda je za nastupe šminka sestra.
Mlada pjevačica veoma je povezana sa svojom obitelji te ne krije koliko voli biti na otoku, a često to pokaže i u videima koje objavljuje na društvenim mrežama, pa kada se jednom nakon pet mjeseci vratila na Korčulu iz Zagreba, objavila je video u kojem je snimila prve zagrljaje s mamom i ocem i pokazala je kako uživa nakon ručka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

 

Velika podrška mladoj pjevačici su i njezini baka i djed. Prije nastupa na Melodijama Jadrana prošle godine pustila im je svoju pjesmu "Jedna na 100" i tražila je njihovo iskreno mišljenje. 

Pjevačica je s pratiteljima podijelila emotivan video s djedom i bakom u kojemu ih ona pita kako im se sviđa njezina nova pjesma. 

– Naježio sam se kad sam je čuo. Da me voziš i da čujem ovu tvoju novu pjesmu, ode preko Splita. Baš je tvoj temperament – kazao joj je djed, dok je baka rekla: – Lijepa je pjesma, melodična, sve su ti bolje jedna od druge. 

Domenica je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem koji dolazi s otoka Korčule, a sve donedavno nije u javnosti govorila o svom dečku.

– Kada sam počinjala karijeru, odlučila sam da ću dečka držati dalje od medija. Nisam tip osobe koji voli previše govoriti o privatnom životu, draže mi je uživati u intimi. Ako sam ja javna osoba, on ne treba biti – rekla je jednom prilikom Domenica. 

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije