Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi spot

Domenica ima novu pjesmu kao savršen uvod u vruće ljeto - "Ne vidim, ne čujem"

Foto: Luka Sepčić
1/6
03.06.2019.
u 21:40

Spot za pjesmu "Ne vidim, ne čujem" inspiriran je disco-retro stilom sedamdesetih godina.

Lijepa i talentirana Domenica, jedna je od pjevačica čija energija oduševljava, a upravo je i takva njezina nova pjesma koja miriše na ljetni hit. Singl pod nazivom „Ne vidim, ne čujem“, autora Vjekoslave i Tončija Huljića, plesnog je ritma i zavodljive melodije, a u pjesmi se jasno čuje odmak od dosadašnjeg tona.

Foto: Luka Sepčić

Snimljen je i spot za novu pjesmu, koji je inspiriran disco - retro stilom sedamdesetih godina, a potpisuje ga produkcijski dvojac Sestrice, Luka Sepčić i Ana Badurina. Spot u kojem lijepa Domenica pleše i pjeva u društvu plesačica je, baš kao i pjesma, zaigran, dinamičan i savršeno te neopterećeno prati samu radnju, koja je prije svega ležerna i zabavna.

Novu Domenicinu pjesmu moći će se čuti i na Splitskom festivalu na kojem je prošle godine osvojila Grand prix s prekrasnom baladom “Mi protiv nas” koju je otpjevala u duetu s Damirom Kedžom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije