Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Domaćica Natalija za imala nezgodu u kuhinji, dok je spremala večeru zapalila joj se tavica

Foto: RTL
1/4
21.11.2022.
u 21:54

Za vrijeme kuhanja Natalija je imati mala nezgodu – zapalila joj se tavica, no koliko god ona tvrdila da joj to što je kuharica ništa ne znači, dokazala je drugačije kad se suočila s 'vatrenom' nezgodom.

U večerašnjem, novom tjednu 'Večere za 5 na selu', natjecatelji dolaze iz Samobora i okolice, a tjedan je otvorila Natalija iz Podsuseda.

Na Natalijinom popisu namirnica za večerašnji jelovnik našli su se sastojci poput šampinjona, pršuta, hajdine kaše, šumskog voća i mnogih drugih. „Svi sastojci s ovog popisa su mi super i sve ih jedem“, rekao je Saša.

Natalija je svoja jela nazvala maštovito, pa je predjelo dobilo ime Jesenska čarolija, glavno jelo Kumini smotuljci, a desert Rajifovo veselje. Za vrijeme kuhanja Natalija je imati mala nezgodu – zapalila joj se tavica, no koliko god ona tvrdila da joj to što je kuharica ništa ne znači, dokazala je drugačije kad se suočila s 'vatrenom' nezgodom.

„Punjene gljive su bile dobre, malo su bile već čvrste, ali ja sam zadovoljna“, rekla je Paulina. „Gljive su bile suhe i dosta tvrde, ali pršut je bio dobar i općenito nije to bilo loše“, objasnio je Saša.

Foto: RTL

Glavno jelo je Saša pokudio. „Izgled glavnog jela mi je bio prejednostavan, punjene svinjske rolice, ništa posebno“, komentirao je Saša, ali dodao da je okus jela bio dobar. Umak u glavnom jelu je bio odličan, baš se potrudila“, rekla je Ksenija.

Desert Rajifovo veselje nije svima sjeo kako je Natalija zamislila. „Okus samog deserta je bio dobar, a kolač mekan, možda previše mekan“, rekao je Saša, a Ivana je rekla da voli kiselkaste kolače pa joj je bio ukusan dok se Kseniji nije baš svidio.

Sutra kuha Ivana, a hoće li osvojiti više od Natalijinih 35 bodova gledatelji će otkriti od 20.15 sati.

Foto: RTL

VIDEO Dramatične scene sa snimanja filma Canary Black u Zagrebu, sudarili se tramvaj i automobil

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije