Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'A meni vruće'

Domaća pjevačica odlučila zimu zamijeniti ljetom: 'Veljača i sol u kosi'

Foto: Instagram
1/40
12.02.2024.
u 22:10

Mlada pjevačica Domenica odlučila je otići u daleke ljetne krajeve gdje uživa u tipičnim ljetnim aktivnostima. Objavila je i video u pustinji kako pjeva svoju pjesmu "Jedna na 100".

Pjevačica Domenica Žuvela (32) odlučila je zimu zamijeniti ljetom. Na svom Instagram profilu otkrila je svojim pratiteljima kako uživa u Dubaiju gdje provodi vrijeme na plaži i u pustinji.

 - "Veljača i sol u kosi", napisala je u objavi na kojoj je niz fotografija gdje pjevačica uživa na plaži. Obožavatelji su joj pohvalili izgled u komentarima, ali i da su malo ljubomorni na pjevačicu. 

Osim fotografija, objavila je i video na kojem pjeva svoju pjesmu "Jedna na 100". Njeni pratitelji pohvalili su pjevačicu na izvedbi. -"Vrh", "The Desert Queen", "Cvijet u pustinji", samo su neki od komentara gdje su joj pisali i da je prelijepa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Po objavama na društvenim mrežama, nije otkrila s kime je na odmoru. No, može se pretpostaviti kako joj društvo pravi partner, odvjetnik Ivan Bačić s Korčule. Zajedno su deset godina, ali ih se ne vidi često zajedno i pjevačica skriva svoj privatni život od očiju javnosti. Prošle godine fotografi su ih uhvatili na predstavljanju rakija i likera Tončija Huljića. 

VEZANI ČLANCI:

Da Domenica ima dečka, doznalo se tijekom showa "Ples sa zvijezdama" u kojemu se natjecala. – "Ja sam žena od riječi pa ću reći da imam dečka" – rekla je tada.

- "Ma mi smo već jako dugo u vezi. Oboje smo s otoka. Nisam htjela da smo previše u medijima jer on nije javna osoba i to nam je bio neki početni dogovor kad smo krenuli da ne moramo dijeliti taj neki teret javnog života. Uspjela sam prvih pet godina, koliko sam već na estradi, ali pokušala bih i dalje biti što tiša o tome" – rekla je jednom prilikom te otkrila da se poznaju cijeli život.

GALERIJA: Svi parovi u showu 'Brak na prvu' izrekli su sudbonosno 'da'. Koji vam je najdraži?

1/44

No, zbog puno poslovnih obveza, teško im pada razdvojenost. -"Mislim da sam ja ta koja jedva čeka da se vrati kući, lijepo mi je i volim život u Zagrebu, ali još ga više volim u Splitu", rekla je tada pjevačica. - "Imamo toliko toga napraviti, i ja se nadam da ću godinu po godinu križati kad obavimo sve te stvari koje sam planirala. Apsolutno sam sretna i lijepo mi je jer da nije, ne bih bila u vezi. Ali ne volim to stavljati u prvi plan", dodala je tada Domenica. 

VIDEO: Nakon prisnih fotki s producentom Ella Dvornik objavila znakoviku poruku: 'Kako je bilo dobro...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije