Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena

Domaća glumica progovorila o izazovima majčinstva: 'Umorna sam'

Foto: Instagram
1/10
10.06.2020.
u 15:21

Na Instagramu je sata progovorila o Stellinom ritmu spavanja i o tome koliko ju to čini umornom.

Domaća glumica i pjevačica Sementa Rajhard sredinom travnja rodila je kćerkicu Stellu, koju je dobila s partnerom Vanjom Brundulom.

1/3

Na Instagramu je progovorila o Stellinom ritmu spavanja i o tome koliko ju to čini umornom.

"Stella zaspi u 19 sati ili 19 i 20... imamo taj ritam. Kupanac i spavanac. Držim je budnom od 17 i 30 da se previše ne odmori i da mi ne odbije spavanac kojeg držimo u rasporedu. Dijete mora imati raspored... da. Mi ga stvaramo, ali i oni sudjeluju. Da je ona odbijala spavanac od 19 sati, najvjerojatnije bi to bio neki drugi sat za spavanac. Da li sam i ja već onda umorna, nakon cijelodnevne akcije ? Jesam, ali: Moje dijete me umori na najpoznatiji način",  započela je objavu.

Foto: FIBA/Screenshot

"Umorna sam, ali sretna jer je ona ispunjena, a mamama je to najbitnije. Nakon što Stella zaspi, ide mojih pola sata tišine, pola sata surfanja, trk pod tuš i gledanje 'Prijatelja' pa 'Moderne obitelji' i evo... dođe 23 sata, ja na spavanac jer se Stella budi oko ponoći za papanje....pa oko pola 4 i opet u 7 ujutro, i dan počinje. Počinje naše druženje, kreativnost i odrastanje. Ej mame, pa mi rokamo samo tako", zaključila je ponosno objavu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije