Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju u godišnjem odmoru

Domaća glumica pozirala dečku, RTL-ovom voditelju i oduševila pratitelje: "Kao sirena"

Foto: Instagram
1/7
19.08.2021.
u 17:25

Arija je cijelo ljeto provela na našoj obali, prvo je bila u Istri, a potom u Rijeci i Šibeniku gdje puni baterije za nove projekte, a svoje pratitelje na Instagramu počastila fotografijama u bikiniju.

Glumica i redateljica Arija Rizvić uživa na godišnjem odmoru s dečkom, sportskim novinarom RTL-a Markom Vargekom, a trenutno se nalaze na otoku Pagu.

Arija je cijelo ljeto provela na našoj obali, prvo je bila u Istri, a potom u Rijeci i Šibeniku gdje puni baterije za nove projekte.

Svoje pratitelje na Instagramu počastila je fotografijama na kojima je pozirala u moru u bikiniju uz zalazak sunca, a fotografirao ju je upravo Marko koji je nekoliko fotografija podijelio na svojem Instagram profilu među kojima je i ona gdje poziraju zajedno.

Glumica je uz fotografije samo stavila emotikon zalaska sunca, a pratitelji su joj napisali brojne komplimente.

"Kao sirena", "Predivna i prezgodna","Ljepotica", "Predivna si", samo su neki od komentara.

Arija je potom objavila još jednu fotografiju s Paga, a jedan od pratitelja usporedio ju je sa super modelom Cindy Crawford.

Podsjetimo, Marko Vargek lani je prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom Mojmirom Pastorčić. Voditelj i novinar tada se iselio iz njihova zajedničkog stana, a ni on ni ona nisu željeli komentirati o razlozima prekida veze.

Arija Rizvić kazališnoj je publici poznata kao redateljica i glumica, a gledatelje je osvojila u dramskoj seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", gdje je glumila razmaženu tinejdžericu, influencericu Maju, što joj je prvo televizijsko iskustvo. Završila je i baletnu školu, a na kazališnu pozornicu stala je s četiri godine.

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije