Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KANAL NOVE TV

Doma TV uz televizijske premijere 2. siječnja počinje s emitiranjem

DOMA TV
Boris Šćitar/Pixsell
09.12.2010.
u 14:30

Zabavni program neće zaostajati za serijskim pa će tako gledatelji prvi put na domaćoj televiziji imati priliku pratiti američki talent show “Znate li plesati” koji se već sedam sezona prikazuje u SAD-u te je osvojio sedam nagrada Emmy.

Čelnici Nove TV kraj godine, koja mnogima neće ostati u lijepom sjećanju, opravdano će dočekati sa širokim osmijehom na licu. Osim što je u 2010. postala najgledanija televizija u Hrvatskoj, Nova TV na samom početku 2011. sprema novi udarac konkurenciji pokretanjem novog kanala Doma TV koji s emitiranjem počinje 2. siječnja u 18 sati.

Vođena filozofijom pozitivne, tople i emotivne zabave, Doma TV će u svom programu koji će se emitirati 16 sati dnevno gledateljima ponuditi televizijske premijere najvećih svjetskih kuća kao što su Warner Brothers, Sony i BBC. Zrinka Jankov, glavna urednica Doma TV-a, kao najveće uzdanice novog kanala najavila je nagrađivanu dramsku seriju “Tudori” oskarovca Michaela Hirsta, sapunice “Rebelde 2” i “Strasti orijenta”, njemačku uspješnicu “Ana” te talijanske serije “Moje kćeri” i “Prijateljice”.

Zabavni program neće zaostajati za serijskim pa će tako gledatelji prvi put na domaćoj televiziji imati priliku pratiti američki talent show “Znate li plesati” koji se već sedam sezona prikazuje u SAD-u te je osvojio sedam nagrada Emmy. U potragu za savršenim domom na obali gledatelje će odvesti britanski lifestyle show “Dom iz snova” u kojem deset parova uz pomoć stručnjakinje za nekretnine traži svoju kuću iz snova, dok će emisija “Mamin svijet” trudnicama i majkama dati odgovore na brojna pitanja vezana uz odgoj beba i djece sve do osnovnoškolskog uzrasta.

Uz bogat strani program, Doma TV priprema i domaću produkciju koja bi s emitiranjem trebala početi u ožujku, rekao je Dražen Mavrić, predsjednik uprave Nove TV, na predstavljanju novog kanala medijske grupacije Nova TV. Mavrić je naglasio da ne očekuju da će Doma TV biti gledanija od Nove TV.

- Tematski kanal nikad ne može biti gledaniji od općeg kanala – kaže Mavrić te dodaje kako će, u doba velike nezaposlenosti, priliku za posao na Doma TV-u dobiti između deset i 15 novih ljudi.

Uz slogan “Ljubav te čeka doma” praćen reklamnim spotom koji se trenutno prikazuje na Novoj TV, novi TV kanal u domaćem eteru najavljuje i pjesma Nine Badrić “Moje oči pune ljubavi” koja prati spot.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Burviles
Burviles
17:35 09.12.2010.

Novatv ima jedan od boljih dnevnika i emisija.Voditelji su pravo osvježenje u odnosu na hateveove koje plačam

NI
nikopiko
18:14 09.12.2010.

dobro je što se povečava broj TV stanica,veći izbor za nas gledatelje,iako sam mišljenja da je Kapital network bio sasvim pristojna nezavisna televizija,malo drugačija od ovih i da je pod utjecajem večeg kapitala morala nestat iz DVBta.Što se tiče DOME,vrijeme će pokazat.NOVOJ svaka čast na Dnevniku,produkciji i dr.,no u vrijeme kad kultura malo znači njihov doprinos obrazovanju nacije u tom smislu je minoran.Ukoliko ne mislite da su taroti i sl. upravo to...

ML
mlado
16:48 09.12.2010.

Da, da. Postala je najgledanija trash televizija. Njihov \"najgledaniji\" Dnevnik pamti se po bljuzgama kao što su \"Ovog Božića nije se desilo nijedno krvno razbojstvo, ALI ZATO PROŠLOG BOŽIĆA JESTE\". Trash ultra deluxe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije