Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Dolores Lambašu pijani mladić u Supetru napao zbog oklade

doli2
Željko Lukunić/24 sata
26.08.2010.
u 11:01

Kad je ugledao Dolores kako se bez pratnje šeće rivom, mještanin Siniša M. se izdvojio iz skupine mladića, nasrnuo na glumicu i počeo je seksualno zlostavljati dirajući je po intimnim dijelovima tijela i pritom je vrijeđajući.

Nakon što se posljednjih mjeseci nekoliko puta našla u centru medijske pažnje zbog skandala u kojima je imala glavnu ulogu, šibenska glumica Dolores Lambaša (29) se preksinoć zatekla u još jednoj vrlo neugodnoj situaciji. Na supetarskoj rivi glumicu je u 1.30 sati s leđa napao pijani osamnaestogodišnjak i pritom je izvrijeđao najvulgarnijim rječnikom.

Branila se torbicom

Kad je ugledao Dolores kako se bez pratnje šeće rivom, mještanin Siniša M. se izdvojio iz skupine mladića, nasrnuo na glumicu i počeo je seksualno zlostavljati dirajući je po intimnim dijelovima tijela i pritom je vrijeđajući. Dolores je navodno pala na tlo, no potom se pridigla i suprotstavila napadaču počevši ga udarati po glavi torbicom koju je imala u ruci. Agresivni 18-godišnjak tek je tada odustao od svoje sulude nakane.

Istraga u tijeku

Šokirana glumica napad je iste večeri prijavila policiji koja je “pronašla i uhitila osobu za koju se osnovano sumnja da je počinila kazneno djelo bludne radnje na štetu 29-godišnjakinje”, priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske. Uhićeni mladić je zadržan u službenim prostorijama Policijske postaje Brač i kriminalistička istraga nad njim je u tijeku. Prilikom uhićenja izmjereno mu je 1,55 promila alkohola u krvi, zbog čega je istraga počela nakon njegova otrežnjenja u jutarnjim satima. Navodno je neugodnom napadu na glumicu presudila oklada mještanina Siniše M. s ostalim mladićima iz grupe.

Zasad nije poznato zbog čega se Dolores u tako kasnim noćnim satima sama šetala rivom u Supetru bez pratnje svog partnera Josipa Radeljaka Dikana, s kojim je donedavno uživala na obali Mediterana. Iako uvijek spremna na upečatljiv komentar, vrlo potresena glumica je u ovom slučaju bila nedostupna za bilo kakvu izjavu.

Komentara 52

TU
Tupislav
03:51 27.08.2010.

Sociopat ili psihopat je osoba oboljela od antisocijalnog poremećaja ličnosti. Oni nisu psihički ili fizički bolesni, već imaju kriva moralna i ostala uvjerenja. Nepoznati su im osjećaji krivnje, sućuti, kajanja itd. Prema statističkim podacima ovakva nasilja su u velikom porastu. Pa jesmo li mi išli u Hrvate ili Tuposlave? \'|•!•|\'

OB
-obrisani-
00:21 28.08.2010.

ah mali uvatio malo za chonu

BA
BandaZG
00:12 28.08.2010.

Sudeći po komentarima koji odobravaju ovakav oblik nasilja nije čudno da neke žene i pogibaju od strane ovakvih posesivnih mužjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije