Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno pismo

Dolores Lambaša stala u obranu Dikanovih seksualnih sposobnosti

dolores
Anto Magzan/Pixsell
18.11.2009.
u 19:00

– Izjavili ste, kao šlag na kraju, da ste ga prevarili s talijanskim prodavačem obuće zato što s Josipom, kao, jako dugo niste konzumirali brak. Priznajem, ta izjava je bila vrhunac vaše zloće, ali i gluposti - piše Dolores.

Nakon prijekornih riječi koje joj je Vlatka Pokos poslala putem medija, glumica Dolores Lambaša na svom joj je blogu posvetila novu “lekciju dobrog ponašanja”. U otvorenom pismu, 28-godišnjakinja je stala u obranu seksualnih sposobnosti svojeg dečka, 65-godišnjeg Josipa Radeljaka Dikana.

– Izjavili ste, kao šlag na kraju, da ste ga prevarili s talijanskim prodavačem obuće zato što s Josipom, kao, jako dugo niste konzumirali brak. Priznajem, ta izjava je bila vrhunac vaše zloće, ali i gluposti. Pa, zar vam nije palo na pamet, draga gospođo, da će doći neka žena poslije vas i zapitati se iz kojih ste to razloga govorili takve sulude neistine? – napisala je Dolores.

Iako Vlatka tvrdi da joj Dikan svakodnevno šalje prijeteće poruke, Lambaša kaže da ti SMS-ovi stižu iz njezinih ruku. U njima kao i u pismu voditeljici, tvrdi, želi poručiti da prestane sramotiti njezinu obitelj jer, ma što Vlatka govorila, Dolores neće prestati voljeti svog Dikana.

Komentara 13

RE
reason
23:14 18.11.2009.

Ova Dolores je luđakinja samo takva i to mislim sasvim ozbiljno...

SP
splitskaljeta
00:01 19.11.2009.

DOLORES Lambaša bi trebala znati da je Dikan ostavio mnogo žena , i da je bolje učiti na tuđim greškama nego na svojim.

LY
Lynx
19:54 18.11.2009.

Mihac, :) :) :)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije