Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Dolores Lambaša stala u obranu Dikanovih seksualnih sposobnosti

– Izjavili ste, kao šlag na kraju, da ste ga prevarili s talijanskim prodavačem obuće zato što s Josipom, kao, jako dugo niste konzumirali brak. Priznajem, ta izjava je bila vrhunac vaše zloće, ali i gluposti - piše Dolores.
18. studenoga 2009. u 19:00 13 komentara 12 prikaza
dolores
Foto: Anto Magzan/Pixsell

Nakon prijekornih riječi koje joj je Vlatka Pokos poslala putem medija, glumica Dolores Lambaša na svom joj je blogu posvetila novu “lekciju dobrog ponašanja”. U otvorenom pismu, 28-godišnjakinja je stala u obranu seksualnih sposobnosti svojeg dečka, 65-godišnjeg Josipa Radeljaka Dikana.

– Izjavili ste, kao šlag na kraju, da ste ga prevarili s talijanskim prodavačem obuće zato što s Josipom, kao, jako dugo niste konzumirali brak. Priznajem, ta izjava je bila vrhunac vaše zloće, ali i gluposti. Pa, zar vam nije palo na pamet, draga gospođo, da će doći neka žena poslije vas i zapitati se iz kojih ste to razloga govorili takve sulude neistine? – napisala je Dolores.

Iako Vlatka tvrdi da joj Dikan svakodnevno šalje prijeteće poruke, Lambaša kaže da ti SMS-ovi stižu iz njezinih ruku. U njima kao i u pismu voditeljici, tvrdi, želi poručiti da prestane sramotiti njezinu obitelj jer, ma što Vlatka govorila, Dolores neće prestati voljeti svog Dikana.

EUROPSKO PRVENSTVO
Hrvatska je u finalu!!! Norveška pala nakon povijesne drame, Musa zabio u posljednjim sekundama!!
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • reason:

    Ova Dolores je luđakinja samo takva i to mislim sasvim ozbiljno...

  • splitskaljeta:

    DOLORES Lambaša bi trebala znati da je Dikan ostavio mnogo žena , i da je bolje učiti na tuđim greškama nego na svojim.

  • Lynx:

    Mihac, :) :) :)...