Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Dolores i Dikan na baletu kod Duška Mucala

Dolores Lambaši drugi je čin bio mnogo dinamičniji od prvoga, a Radeljak je predstavu ocijenio divnom. Drago mu je zbog Almire i Mucala, uvjeren je da će Mucalo biti dobar intendant.
17. listopada 2010. u 19:29 9 komentara 10 prikaza
HNK Split (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

V. d. intendanta HNK Split Duško Mucalo na svojoj prvoj premijeri, baleta “Giselle” kojim je otvorena kazališna sezona, u teatru je dočekao i poljubio prvu damu Gradskog vijeća Nevenku Bečić, sestru gradonačelnika Željka Keruma. Došla mu je dati punu potporu. Nisu joj smetali fotoaparati, kamere i novinari. Nakon predstave izjavila je da je prezadovoljna.

– Iz svih zrači ležernost. Ovo je dokaz da smo napravili dobar potez kad smo Mucala imenovali za v. d. intendanta, istaknula je Nevenka Bečić.

Brat joj je nije pojavio, ali stigli su inženjer Josip Radeljak Dikan s glumicom Dolores Lambašom te redatelj Jakov Sedlar.

Mucalo je sve počastio bijelom tortom istaknuvši kako je za sve zaslužna Almira Osmanović.

– S obzirom na to da je sezona otvorena u neobičnim uvjetima, od sveg srca zahvaljujem svim zaposlenicima HNK koji su pokazali da su iznad svih dnevnopolitičkih priča, rekao je uzbuđeni Duško Mucalo.

Dolores Lambaši drugi je čin bio mnogo dinamičniji od prvoga, a Radeljak je predstavu ocijenio divnom. Drago mu je zbog Almire i Mucala, uvjeren je da će Mucalo biti dobar intendant.

Premijera, prema ocjeni nekih kritičara, nije bila spektakularna. Malo se radilo, sve je bilo “na brzinu”. No baletnom prvaku HNK Zagreb Azamatu Nabiullinu jako se dopala. Drago mu je zbog ansambla i Almire. Irina Čaban koja je igrala Giselle je bila sjajna kao i novi solist Vlad Ilicenco. A Duško Mucalo obećao je do Nove godine još tri premijere.

Lea Krivošić
zaljubljenica u fotografiju
Otišla je naša reporterka Lea, autorica jedne od najpoznatijih fotografija iz Domovinskog rata
Junior Adventures
Sigurnost na internetu
Znate li kako vaša djeca koriste internet?
  • doktorica:

    i stigli su inženjer Josip Radeljak Dikan ......inžinjer magle?!

  • krilnik2:

    A sto je Dolores pila u poluvremenu? Espresso sa slagom ili Coca Colu? Kakove cipele je imala? Koje boje?

  • fićo:

    joj kooja krema