Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
termin sutra

Doktor preporučio Severini carski rez, ona želi prirodni porođaj

severina
Davor Višnjić/Pixsell
06.02.2012.
u 12:00

– U posjet joj dolaze Milan Popović, mama Ana i nećakinja, a nekoliko puta bili su joj Danijela Martinović i Petar Grašo. Jako je jednostavna, uredna, fina i ljubazna – nahvalila je Severinu jedna zaposlenica bolnice.

Prošlo je točno mjesec dana otkad je Severina zbog komplikacija u trudnoći završila u bolnici. Na petom katu novog splitskog rodilišta 39-godišnja pjevačica na odjelu patologije čuva trudnoću, a termin za porođaj je u utorak, 7. veljače.

Kako doznajemo, Severina se osjeća dobro i u mjesec dana svoga boravka u splitskoj bolnici sprijateljila se s osobljem.

Gledala kadu za rađanje

– U posjet joj dolaze Milan Popović, mama Ana i nećakinja, a nekoliko puta bili su joj Danijela Martinović i Petar Grašo. Jako je jednostavna, uredna, fina i ljubazna – nahvalila je Severinu jedna zaposlenica bolnice i dodala: – Osoblju bolnice podijelila je autograme i CD-ove. Prije nekoliko dana zamolila nas je da joj pokažemo kadu za rađanje.

Porođaj u vodi u splitskoj bolnici još nije u funkciji, no Severina je htjela vidjeti kako kada izgleda.

Već se danima u medijima nagađa da će pjevačica, kao i većina slavnih trudnica, roditi carskim rezom, no to nam je opovrgnuo njezin menadžer Tomica Petrović, a isto govore i naši izvori u splitskoj bolnici. Naime, doktor je Severini, kaže zaposlenica bolnice, zbog blažih komplikacija koje je imala u trudnoći i zbog kojih je i završila u bolnici predlagao rađanje carskim rezom, no ona inzistira na prirodnom porođaju.

– Sama je u dvokrevetnoj sobi, koju nije tražila, nego su joj je dali – kaže nam zaposlenica bolnice.

Milan Popović i mama Ana Severinu stalno posjećuju i ne obaziru se na vrijeme posjeta.

Gleda TV i čita

Zaposlenica bolnice nam kaže da joj Milan donosi razne potrepštine poput omiljenih joj kozmetičkih proizvoda, a mama joj uglavnom donosi hranu koju skuha jer voli pojesti "domaće“. Ipak, pjevačica je zadovoljna i bolničkom hranom. Doručak je oko osam sati ujutro, a poslužuju kruh sa sirnim namazom, maslac, marmeladu i sir. Za ručak, koji je između 12 i 13 sati, Severina obično jede juhu, povrće (kupus, blitva), kuhano meso (piletina, uglavnom nemasna), salatu i kompot. Večera je oko 19 sati, a jede povrće, kuhano meso, griz, jogurt i jabuka.

Severina u sobi ima TV, telefon i tuš-kadu. Vrijeme krati gledanjem televizije i čitanjem novina. Sobe u rodilištu čiste se dva puta dnevno. Gotovo svakodnevno obilazi je dr. Tomislav Strinić, šef rodilišta.

Komentara 59

PG
praseca gripa
21:17 06.02.2012.

Dajte,molimo vas,ostavite nas kojekakvih ******.,imamo mi i pametnijeg posla! Hvala!

DE
deus ex machina
12:14 06.02.2012.

DOBRO LJUDI..... Dobro ljudi , ako je ovo već (a jeste) pitanje od nacionalne važnosti .......ja mislim da možda ne bi trebao biti ....carski rez. Možda bi bio dovoljan i jedan .....Kraljevski rez.....pa da nacija odahne. I ne mogu a da se ne zahvalim vrlim urednicima VL-a koji znaju u pravo vrijeme staviti \"pravu stvar\" u fokus javnog interesa! Još jednom ......hvala im.....beskrajna!!! Što bi nacija bi nacija bez VL-a i ovakvih sudbonosnih tema ???!!!

OB
-obrisani-
20:26 06.02.2012.

Sveta rina . . . napokon bit ce majka . . . nema vise porica na netu . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije