Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKTORAT ZA GLUMU

Doktor iz 'CSI-ja' postao pravi doktor

15.05.2009.
u 14:05

Laurence Fishburne u "Ekipi za očevid" glumi dr. Raya Langstona, medicinara koji se prebacio u forenzičare, što je u jučer emitiranoj zadnjoj epizodi sezone posebno naglašeno, kad je naoružanom bjeguncu ranjenom u nogu počeo pružati prvu pomoć i prije nego što je ovaj razoružan, s riječima:

- Nisam prestao biti liječnik kad sam postao CSI.

A prethodni vikend je fiktivni dr. Ray Langston postao pravi dr. Laurence Fishburne, kad je glumac u Washingtonu D.C. primio počasni doktorat cijenjenog sveučilišta Howard:

- Postao sam doktor. Primio sam na Howardu počasni doktorat iz huimnaističkih znanosti za moj glumački ard i doprinos društvu, što ej trajalo prilično dugo, sad već skoro 40 godina. Eto, sad sam dr. Fishburne – potvrdio je glumac bogate i više nego uspješne karijere.

A početaka te njegove karijere sjetili su se i u CSI-ju, kad su u jednom trenutku u gore pomenutoj epizodi nagovijestili da je dr. Langston bio vojnik u Vijetnamu, jer je on primio paket s jednim starim Zippo upaljačem i svojom slikom u odori; za tu sliku iskorišten je prizor iz Coppoline "Apokalipse danas" u kojoj je Fishburne još kao tinejdžer nastupio u ulozi Tyronea.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije