Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat na twitteru

Dok je dobivao nagradu, optužen za seksualno zlostavljanje

Woody Allen
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/5
13.01.2014.
u 09:37

Kada je počeo dio u kojem je Allen primao nagradu, glumica Mia Farrow, njegova bivša supruga, putem Twittera obznanila je da je upravo promijenila kanal na premijeru treće sezone serije "Girls"

Dok je Zlatni globus odavao počast komičaru, scenaristu, glumcu i redatelju Woodyju Allenu nagradom Cecil B. DeMille za životno djelo, dvojici gledatelja to nije baš najbolje sjelo.

Kada je počeo dio u kojem je Allen primao nagradu, glumica Mia Farrow, njegova bivša supruga, putem Twittera obznanila je da je upravo promijenila kanal na premijeru treće sezone serije "Girls".

Farrow i Allen okončali su 12-godišnju vezu 1992. godine, kada je ona otkrila da redatelj ima tajnu vezu s Mijinom posvojenom kćeri iz prijašnjeg braka Soon-Yi Previn, koja je sada Allenova supruga.

Ronan Farrow bio je još eksplicitniji.

– Propustio sam odavanje počasti Woodyju Allenu. Jesu li dio u kojem žena javno govori o tome kako je zlostavljao kad je imala sedam godina prikazali prije ili poslije Annie Hall? – napisao je u tweetu.

Dylan Farrow, Mijina kći, tvrdi da ju je 1992. dirao neprimjereno, što je rezultiralo sudskim slučajem koji je na kraju pao. Međutim, Dylan Farrow, koja je u međuvremenu promijenila ime, ponovno je u javnosti iznijela tvrdnje o zlostavljanju u magazinu Vanity Fair prošlog listopada.

– Bojim se (Allena), njegove fotografije. Nikad me nisu tražili da svjedočim. Da mogu razgovarati sa sedmogodišnjom Dylan, rekla bih joj da bude hrabra, da svjedoči – rekla je tada.

Allen nije doputovao u Los Angeles da bi primio nagradu, u skladu sa svojom dugogodišnjom običajem. Njegova bivša djevojka i kolegica Diane Keaton primila je Zlatni globus u njegovo ime.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije