Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmirice

Dok se Severina brčka u Jadranu, političari u BiH u sukobu zbog nje

severina (1)
Goran Jakuš/Pixsell
24.08.2010.
u 19:17

Je li Splićanka pravi izbor za tradicionalne banjolučke manifestacije – pitanje je kojim se ovih dana bavila javnost Republike Srpske. Pjevačica ne gubi živce zbog ičega 
i brine se samo 
o novom spotu za pjesmu “Nevira”.

Severina Vučković ponovno je podigla val medijske prašine. Ovaj put u susjednoj Bosni i Hercegovini, gdje su se zbog njezina nastupa porječkali političari Milorad Dodig i Mladen Ivanić. Treba li splitska pjevačica nastupati na završnom danu banjolučkog Kočićeva zbora, pitanje je koje je uznemirilo tamošnje duhove. 

– Ma to je samo nesporazum. Severinin koncert održat će se 29. kolovoza u okviru događaja Guča u Banjoj Luci. Bila je riječ samo o pogrešnoj interpretaciji – rekao nam je organizator manifestacije Dragan Trivan. Producent priredbe Siniša Tomić dodao je da će na istoj “veselici” prije Severine nastupiti Goran Bregović te Boban i Marko Marković sa svojim orkestrima. Zbog “gluhih telefona” koji su pomiješali događaje i podigli buru, Severina i njezin menadžer Tomislav Petrović nisu se uznemiravali. Spokojno su iskorištavali posljednje dane godišnjeg odmora jer ih već danas očekuju nove obveze. Točno u podne na njezinoj službenoj stranici i Youtubeu premijerno će biti prikazan spot za pjesmu “Nevira”.

Novi uradak nastao je na snimanju editorijala za jedan modni časopis. Ni pjevačica, a ni Viktor Drago, fotograf i redatelj spota, nisu ni slutili da će fotografiranje za tisak postati dio njezine videoglazbene riznice. 
– Seve pjevuši i recitira svoju novu pjesmu u potpuno opuštenoj atmosferi fotosessiona. Bilo je nepravedno ne iskoristiti te snimke za video – kaže Drago.

Ključne riječi

Komentara 7

AU
autoritet
01:17 25.08.2010.

uf ova se tak ofucala

DR
dreamteam
20:09 24.08.2010.

Dajte ne umarajte nas s njome.

GK
Gay Kredezeovac
21:22 24.08.2010.

dreamteam ....tko te tera da citas? Ja bas zelim sve o njoj,sve...!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije