Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavidio mu

Dok je radio kao portir, B. Cooperu u hotel je dolazio Leo DiCaprio

BRADley
Reuters/Pixsell
15.11.2012.
u 13:08

Iako je i sam Bradley sada svjetski poznat glumac, kaže da mu je teško pojmiti da se druži sa zvijezdama kao što je Robert De Niro.

U vrijeme kad je Leonardo DiCaprio postao megapopularan zbog uloge u "Titanicu", Bradley Cooper radio je kao portir u jednom hotelu. Baš u taj hotel jednom je došao i sam DiCaprio, a Cooper ga je pratio do sobe.

– Radio sam kao portir u vrijeme srednje škole. Sjećam se da je jednom došao Leonardo i bio sam s njim i njegovim prijateljima u dizalu – otkrio je Bradley i dodao:
– Gledao sam u njega zadivljeno, izgledao je kao dijete iako smo istih godina. Stajao sam tik do njega, a on je bio velika svjetska zvijezda.

Iako je i sam Bradley sada svjetski poznat glumac, kaže da mu je teško pojmiti da se druži sa zvijezdama kao što je Robert De Niro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije