Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati u nassfeldu

Dok Fani skija, Željko Kerum čuva djecu

Fani Kerum
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/6
10.01.2016.
u 13:39

Uz bračni par Kerum na austrijskom skijalištu uživaju i supruge nogometaša Mirela Forić i Vanja Modrić te Ivana Delač Đolo

Austrijski su Nassfeld kao i svake godine zaposjeli Hrvati. Na skijaškim stazama nemoguće je ne sresti brojne poznate face, kako s estrade tako i iz politike. Neki tamo odlaze radi uzbuđenja i skijanja, a drugi se pak odmaraju na suncu i ispijaju tople napitke.

Zvijezda opakih spustova svakako je supruga Željka Keruma Fani, koja obožava skijanje. Ipak, njezin suprug nije se pronašao u tom sportu pa, dok ona juri niz padine, vrijedni otac čuva malene Franu, Zvonimira i Eleonoru. Kada i klinci proskijaju, možda će potaknuti i tatu Željka da se spusti niz koji brežuljak.

Do tada oni se zabavljaju na sanjkanju i u kafićima, a kada odskija svoje, pridruži im se i prelijepa Fani.

U sličnoj poziciji pratiteljice je i Ivana Delač Đolo. Naime, nekadašnja manekenka ozlijedila je kralježnicu, pa se boji stati na skije.

– Uživam u svježem zraku i na dnu staze čekam klince. Neka se barem oni vesele – otkrila nam je. U skijanju uživaju i supruge nogometaša Daria Srne i Luke Modrića, Mirela Forić i Vanja Modrić. Ljepotice su se u punoj zimskoj opremi fotografirale na suncu i fotografiju objavile na društvenim mrežama. S njima uživa i direktorica Escade za Hrvatsku Andrea Čermak.

U Nassfeldu je i političar Domagoj Milošević s obitelji, no nije bio raspoložen za fotografiranje i razgovor.

S obzirom na to da je sezona skijanja tek počela, austrijsko skijalište svakog je dana sve posjećenije pa će se brojnim skijašima ovaj vikend zasigurno pridružiti još koje poznato lice.

>> Željko Kerum i supruga Fani odmaraju u popularnom austrijskom skijalištu

Komentara 7

SO
Soljženicin
16:56 10.01.2016.

bljak

LA
LANA555
15:19 10.01.2016.

Papak !

MA
Machak
15:36 10.01.2016.

"Znao je zaraditi za sebe pa će i za nas" rekoše genijalci i izabraše ga za podeštata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije