Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Billboard Music Awards

Dodjela u znaku vatrene Nicki Minaj, emotivne Celine i izazovne Cher

Foto: Reuters/PIXSELL
1/34
22.05.2017.
u 11:45

Na sinoć održanoj dodjeli Billboard Music Awards najviše razloga za slavlje imao je reper Drake. On je osvojio 13 nagrada

Sinoćnja dodjela Billboard Music Awardsa bila je u znaku repera Drakea, koji je osvojio čak 13 nagrada. Dok je preuzimao jednu od nagrada, bivši Rihannin dečko, na pozornicu je poveo i Lil Wayne i Nicki Minaj i rekao kako je to njegova obitelj i da je zahvalan što su uz njega.

Upečatljiv i vatren nastup imala je Nicki Minaj i tijekom devet minuta napravila je kratki presjek svojih novih pjesama. Emotivan je bio i nastup Celine Dion koja je povodom 20 godina od prikazivanja "Titanika" izvela naslovnu skladbu ovog filma "My Heart Will Go on". Pjevačica je na pozornici zablistala u bijeloj dekoltiranoj haljini i dok je pjevala na zaslonu iza nje su se izmjenjivale slike sa scenama iz "Titanika".

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Zvijezda večeri zasigurno je Cher koja je svojim nastupom pokazala kako i u 71. godini vlada scenom i izgleda bolje od puno mlađih kolegica. U izazovnim odijevnim kombinacijama, koje su više otkrivale nego skrivale, izvela je svoja dva hita "Belive" i If I Could Turn Back Time", a nakon toga joj je dodijeljena nagrada Billboard Icon Award.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

- Od četvrte godine želim se ovim baviti i sada je već prošlo više od pedeset godina da sam na sceni - rekla je  Cher primajući nagradu od Gwen Stefani i još se zahvalila mami i prisjetila se kako joj je mama jednom prilikom rekla kako možda neće biti najpametnija i najljepša ali će biti posebna. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije