Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fresh Island Festival

DMX ovo ljeto na Zrću!

DMX
Foto: PR FOTO
1/3
26.03.2014.
u 21:10

Uz već najavljene nastupe Method Man & Redmana, Pusha T-a, dvadesetak najboljih europskih DJ crew-ova te internacionalnog plesnog kampa Adria Dance Camp, ekipa New Yorker Fresh Island Festivala najavljuje nastup najkontraverznijeg rapera današnjice: velikog DMX-a...

Uz već najavljene nastupe Method Man & Redmana, Pusha T-a, dvadesetak najboljih europskih DJ crew-ova te internacionalnog plesnog kampa Adria Dance Camp, ekipa New Yorker Fresh Island Festivala najavljuje nastup najkontraverznijeg rapera današnjice: velikog DMX-a. DMX je izvođač sa najvećim brojem platinastih izdanja u svijetu hip-hopa, te impresivnom brojkom od čak 30 milijuna prodanih nosača zvuka koja ga stavlja na poziciju kao jednog od najprodavanijih rap izvođača svih vremana.

Većina glazbenih medija, kritičara i opinion maker-a stavljaju ga u kontekst sa legendarnim Tupac Shakurom (2Pac). Svoju karijeru paralelno gradi i u Hollywoodu u kojem stječe zvijezdanu popularnost uspješnim glavnim i sporednim ulogama u filmovima kao što su Belly, Romeo Must Die, Exit Wounds i dr. Jedan je od onih izvođača koji živi život punim plućima, glumi, nastupa, obara glazbene rekorde u prodaji, višestruko biva nagrađivan te nosi najživopisniju biografiju koju jedan izvođač može imati. Tokom karijere dijeli pozornicu i ostvaruje suradnje sa najvećima izvođačima današnjice kao što su Jay-Z, Dr. Dre i Eminem. U Europi nije nastupao deset godina zbog problema sa zakonom, a nastup na New Yorker Fresh Island Festivalu biti će jedan od njegovih prvih povratničkih europskih nastupa.

Status božanstva koje uživa kod svoje vojske fanova garantira nastup na plaži Zrće kao jedan od onih koji će se dugo pamtit. Uz jedini europski hip-hop festival na plaži, koji se održava u klubovima Papaya i Aquarius od 23.-25. srpnja, FRESH ISLAND u suradnji sa Atomic Dance Factory plesnom grupom najavljuje i drugo izdanje prvog internacionalnog plesnog kampa - Adria Dance Camp na kojem će nastupiti koreografi r'n'b dive Beyonce – trenutno najpoznatiji plesni duo na svijetu „Les Twins“, b-boy Kid David, koreograf za Jennifer Lopez - Mike Song, majstor uličnog plesa Tight Eyez, japanska plesačica Koharu „KOKO“ Sugawara i mnoge druge plesne face.

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije