Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan učitelj

Djevojka Davida Hasselhoffa spašavala čovjeka koji se utapao

david hasselhoff
09.08.2012.
u 12:23

– Dok sam doplivala do njega, već mu je jedan čovjek pomagao, ali David me pohvalio i rekao da mogu biti dio ekipe "Spasilačke službe".

Zvijezda serije \"Spasilačka služba\" David Hasselhoff očito je dobar učitelj. Djevojku Hayley Roberts naučio je svim trikovima svog televizijskog zanimanja što je ona iskoristila kako bi spasila kupača na plaži u Meksiku.

– Igrala sam se s kornjačom na plaži kada sam začula da netko doziva upomoć. Vidjela sam kako se čovjek utapa i odmah sam počela plivati prema njemu. Dozvala sam i Davida koji se nalazio u mojoj blizini – rekla je Hayley te dodala:
–  Dok sam doplivala do njega, već mu je jedan čovjek pomagao, ali David me pohvalio i rekao da mogu biti dio ekipe \"Spasilačke službe\".

Slavni 60-godišnji glumac nedavno je otkrio da se u duši osjeća kao da ima dvadeset godina manje, ali da mu noge otkazuju poslušnost i da više ne može trčati kao prije. Srećom pokraj sebe ima 32-godišnju djevojku koja ga je odlično naslijedila u poslu.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:30 09.08.2012.

A David je kao veliki plivački i spasilački znalac.....!?!?!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije