Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iva Šarić

Djevojka Brune Petkovića u društvu bivše Miss Universe bodrila vatrene u Splitu

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
26.03.2023.
u 12:45

Šarić je, iako Bruno nije igrao zbog ozljede, bila na tribinama te pružala podršku našim vatrenima, a društvo joj je pravila bivša Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak.

Više od 32 tisuće gledatelja u subotu je na Poljudu pratilo utakmicu Hrvatske i Walesa za kvalifikaciju za Euro 2024., a među poznatim licima koja su bodrila vatrene bila je i zaručnica Brune Petkovića (28), bivša manekenka Iva Šarić (33). Iako on zbog ozljede nije igrao, Iva je za vatrene navijala s tribina, a društvo joj je pravila još jedna poznata ljepotica, bivša Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak, koja je na svojem Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: Instagram screenshot

Šarić i Petković ne pojavljuju se često skupa, a za njihovu ljubav doznalo se krajem 2020. godine. U travnju iduće godine, pak, dobili su sina Adriana.

- Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim - ispričala je Iva tada za IN magazin.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

Inače, par se zaljubio tijekom intervjua. Iva je dobro poznata hrvatskoj javnosti, a često ju se moglo vidjeti i na televiziji. Naime, radila je kao televizijska voditeljica i novinarka, a tijekom jednog intervjuu 2019. godine kliknula je i s našim reprezentativcem. Iva je tada bila voditeljica HRT-ove emisije 'Klub 7' te je intervjuirala Brunu. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Par se poznavao i prije intervjua, a njihov odnos je bio prijateljski.  U ovoj emisiji Iva je radila četiri godine, a nakon što je ona ukinuta, početkom ove godine, uzela je pauzu te se posvetila svojoj obitelji. 

VIDEO Dirljiv trenutak na dodjeli Ruže: Održana izvedba u čast Akiju Rahimovskom i Massimu

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sani1
17:00 26.03.2023.

Gruica na aparatima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije