Naslovnica Showbiz Zvijezde

‘Djeca sunca’ donose teme o odnosu sunca i ljudi

U petak na Drugom programu počinje emitiranje znanstveno-popularnog serijala čiji su autori Krešimir Mišak i Mislav Hudoletnjak
15. rujna 2012. u 18:00 2 komentara 7 prikaza
'14.09.2012., Zagreb - U HRT-ovom studiju Bajsic na Prisavlju odrzano je predstavljanje dokumentarnog serijala Djeca sunca autora Mislava Hudoletnjaka i Kresimira Misaka. Mislav Hudoletnjak, Kresimir
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'

\'Djeca sunca\' donose teme o odnosu sunca i ljudi

U petak na Drugom programu HTV-a počinje emitiranje znanstveno-popularnog serijala \"Djeca sunca\" čiji su autori Krešimir Mišak i Mislav Hudoletnjak.

– Serijal na osobit način prikazuje odnos sunca i ljudi kroz povijest. Sastoji se od sedam pedesetominutnih epizoda, a među temama kojima se serijal bavi jest i korištenje novih tehnologija poput svemirskog solarnog jedra i elektrane – objasnio je Mišak koncept serijala.

Elipso

  • Albireo:

    Božemesačuvaj. Mišaku su opet dali da radi neke svoje pseudoznanstvene fantazije. I to mi sve plaćamo! Sram vas bilo, HTV.

  • ecco:

    Albiero@ isprani mozgu, establišment ti je ugradijo svoje stavove i uvjerenja da te mogu lakše kontrolirat od koljevke do groba ovco!!!!!