Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu plave krvi

Djeca Beckhamovih nepoželjna su u elitnoj britanskoj privatnoj školi

david
Pixsell
07.04.2011.
u 14:46

Bivši su se učenici pobunili protiv dolaska mladih Beckhamovih. Čuveni par, po njima, potječe iz radničke klase i njihovoj djeci, smatraju, nije mjesto među aristokracijom.

Bivši učenici prestižne privatne škole u koju David i Victoria Beckham žele upisati svoje sinove, pobunili su se protiv toga. Čuveni par, po njima, potječe iz radničke klase i njihovoj djeci, smatraju, nije mjesto među aristokracijom.

Godišnja školarina u “Haberdashers’ Aske’s” stoji 14 tisuća funti. Pojedini bivši učenici ove škole misle da nogometaš i pjevačica nisu njihova 'vrsta' ljudi. Razni, uglavnom negativni komentari, objavljeni su na izuzetno posjećenom siteu Mumsnet, a u jednom od njih stoji:

- Victoria je spominjala u intervjuima da nikada nije čitala knjige, pa bi bilo iznenađujuće da netko poput nje ima akademske planove za svoju djecu. Kako mogu i pomisliti da im djeca sjede u istoj klupi s djecom kraljevske obitelji?”.

Učenici ove škole moraju proći prijamni ispit, a pojedini profesori su već izjavili da ni djeca Beckhamovih neće biti upisana ako ga ne polože.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
15:05 07.04.2011.

Britanci su najveći snobovi na kugli zemaljskoj.......

MA
mare0801
08:07 08.04.2011.

članak možda nekome djeluje novinarski pretjeran,ali vjerujem da je to istina.Razgovarala sa jednom s obitelji iz više engleske klase,i baš je bila riječ o nogometu ,koji oni ,btw ne gledaju.A ne gledaju ga zato jer je po njima to sport radničke klase,preziru Beckhama ,Rooneya i slične face i oni su za njih šljam i dno dna socijalne ljestvice. Nitko ne može biti veći snob od Engleza,i to je vjerojatno jedina zemlja na svijetu,gdje novac ne kupuje status,što im donekle služi na čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije