Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona

Dizajn na tanjurima u kulinarskoj emisiji Večera za 5

vecera
Foto: RTL
1/3
31.10.2011.
u 15:24

U prvom specijalnom tjednu pet djevojaka će svoje četkice za šminkanje i smisao za estetiku zamijeniti priborom za kuhanje te ući u svoje kuhinje i pokazati svoju kulinarsku vještinu.

Stilistice i vizažistice Irena, Žana, Iva, Željka i Ines otvorile su vrata svojih kuhinja za emisiju Večera za 5 te svoje četkice za šminkanje zamijenile priborom za kuhanje, dok su smisao za estetiku pokušale prenijeti na svoje tanjure.

U prvom specijalnom tjednu pet djevojaka će svoje četkice za šminkanje i smisao za estetiku zamijeniti priborom za kuhanje te ući u svoje kuhinje i pokazati svoju kulinarsku vještinu. Vizažistice i stilistice odlučile su pokazati koliko im je estetika bitna kada je riječ o hrani pa ostaje pitanje hoće li veću važnost dati okusu ili izgledu. Osim u pripremanju ukusne hrane, pet djevojaka se i odlično zabavilo za vrijeme snimanja. Djevojke su se šalile i na svoj račun pričajući viceve o frizerkama, uživajući u hercegovačkoj večeri kod Žane i pjevajući na Ivinoj večeri. Iskazale su se pri dekoraciji stola, tako su se na jednoj večeri uz postavljeni stol kao ukras pronašle čak i haljine.

Iako su neke djevojke tvrdile da im kuhanje nije „jača strana“, ipak je sve ispalo iznenađujuće dobro. Naše stilistice bile su zadovoljne što su podijelile neka nova iskustva, ovoga puta u pripremanju vrhunske večere. Sljedeći tjedan uđite u kuhinje pet djevojaka koje će svojom vedrinom i smislom za lijepo i u vama pobuditi želju za pripremom savršene večere. Prvi specijalni tjedan „Večere za 5“ emitirat će se od 7. 11. do 11. 11., od ponedjeljka do petka u 17.05 na RTL Televiziji!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije