Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAUVIJEK TVOJ

Divlje jagode novom verzijom starog hita slave 40 godina rada

Foto: Promo
1/3
20.12.2018.
u 19:00

Riječ je o remakeu pjesme koja zajedno s albumom "Konji" iz 1988. godine slavi svoj mali jubilej od 30 godina! Pjesma "Zauvijek tvoj" drugi je singl s nadolazećeg, novog studijskog albuma Divljih jagoda, koji će biti šlag na tortu 40 godina ove male divlje družine.

Predstavljen je spot za novi singl Divljih jagoda „Zauvijek tvoj“ kojim nastavljaju proslavu 40 godina sviranja rock'n'rolla!

Riječ je o remakeu pjesme koja zajedno s albumom "Konji" iz 1988. godine slavi svoj mali jubilej od 30 godina! Pjesma "Zauvijek tvoj" drugi je singl s nadolazećeg, novog studijskog albuma Divljih jagoda, koji će biti šlag na tortu 40 godina ove male divlje družine. Na njemu će se naći neki od pjevača i svirača koji su prošli kroz Divlje jagode svih ovih godina, a u pjesmi "Zauvijek tvoj" gost im je kultni pjevač Tifa. Bubnjeve je odsvirao Edin Šehović, koji je bio dio postave benda i na originalnoj snimci i albumu "Konji". Pjesma je snimana u studiju "Šišmiš", a miksana u švedskom studiju "Sonic Train Studios" producenta Andyja LaRocquea.

U spotu za pjesmu 'Zauvijek tvoj' pojavljuje se Tifa, režirao ga je  Pukovnik Dabrov, dok iza produkcije stoje RetroMetro & JohnDoeProduction. Za kamerom je bio Jovo Milivojević, a ispred kamere uz Tifu gllumica Alina Vilchenko.

„Tifa i ja se poznajemo od davne 1981. godine i bez obzira na sve turbulencije kroz koje smo prolazili, do danas smo ostali veliki prijatelji! Tifa je iznimno kompleksna ličnost i vanserijski pjevač, ali kad ga prihvatite takvog kakav jest sa svim njegovim manama i vrlinama dobijete ono najbolje od njega, a to su emocije i eksplozija rock'n'rolla! Album „Konji“ koji sam radio s njim, meni je osobno najdraži album, a za remake pjesme "Zauvijek tvoj" odlučio sam se jer je ona uvijek nekako tinjala, ali se nikad nije uspjela nametnuti i probiti kroz šund ondašnjeg glazbenog izdavaštva. Možda je danas bolje vrijeme za nju!" - kaže Zele Lipovača, frontmen, gitarist i autor Divljih jagoda.

"Zauvijek tvoj" će biti zauvijek njihova i jedna od najljepših rock balada naših prostora, a suradnja s Tifom jedna od najmoćnijih rock priča bivše Jugoslavije, ali i Croatia Recordsa (ex Jugotona) kao najstarije i najveće diskografske kuće.

Ključne riječi

Komentara 2

RI
ribar110
21:31 20.12.2018.

Urbani seljaci

Avatar patkovic
patkovic
20:10 18.05.2019.

tu splačinu ni tifa nije mogao oživjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije