Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMICA POSJETILA POTRESOM RAZORENU ZEMLJU

Dirnuta Angelina Jolie želi posvojiti siroče s Haitija

angelina
AFP
10.02.2010.
u 20:33

Angelina koja je na Haiti došla “slušati i učiti” posjetila je bolnice, stožer UN-a, a posebnu pažnju posvetila je, naravno, ranjenoj djeci. U jednom SOS selu 34-godišnju glumicu dočekao je transparent dobrodošlice koji su nacrtali mališani od kojih su mnogi u potresu ostali bez roditelja.

U skladu sa svojom dužnošću UN-ove ambasadorice dobre volje, koja je u tu svrhu već posjetila, među ostalim zemljama, Irak, Pakistan i Tajland, bilo je samo pitanje dana kada će Angelina Jolie doći i na potresom razoren Haiti. Holivudska glumica novu misiju je izvršila u utorak, a u jednoj od nasiromašnijih zemalja svijeta sastala se s nadležnima za pomoć preživjelima i oporavak zemlje.

Angelina koja je na Haiti došla “slušati i učiti” posjetila je bolnice, stožer UN-a, a posebnu pažnju posvetila je, naravno, ranjenoj djeci. U jednom SOS selu 34-godišnju glumicu dočekao je transparent dobrodošlice koji su nacrtali mališani od kojih su mnogi u potresu ostali bez roditelja.

- Zapanjile su me snaga i duh Haićana. Djeca od devet mjeseci s nevjerojatnom žilavošću su se nosila s amputacijama. Upoznala sam desetogodišnjeg dječaka kojemu je nedavno amputirana noga. Smijao se sebi u bradu zbog neke knjige i sjedio na podu – rekla je Jolie koju su Haićani nazvali anđelom. Angelina se navodno raspitivala i o mogućnosti posvojenja kako bi olakšala život barem jednom djetetu koje je ostalo potpuno samo.

- Angie ne skriva svoju želju da ponovno posvoji. Djeca na Haitiju trebaju pomoć. Ovo je savršena prilika da ostvari svoju želju – kazao je izvor blizak zvijezdi koja sa svojim partnerom Bradom Pittom već ima troje posvojene djece.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar joč
joč
08:06 11.02.2010.

Ova krava misli da sve s novcem može kupit a u životu nije prominila pelene ditetu...ima dadilje a ona je kao dobrotvor,bljak

AG
Agramer198
19:59 11.02.2010.

Hajde ljudi recite iskreno koliko realnim držite da žena koja je svjetski poznata glumica može naći dovoljno vremena da svakome od xy djece koje je nakupila pruža jednaku količinu pažnje i pozornosti? Nisu djeca pesi da se s njima malo poigraš i onda ih daš instruktoru odnosno dadilji ostalih 23 sata na dan...

DE
Deprimirani
09:04 12.02.2010.

Angi! Ako želiš otjerati Brad-a samo ga posvoji! Brad! Bježi u neki drugi krevet ali daleko od prva dva!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije