Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrda odlaska

Dirljiva objava Srnine supruge: 'Svaki je kraj novi početak. Hvala ti na svemu'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell, Slavko Midžor/Pixsell
1/5
23.06.2019.
u 13:18

Mirela Forić Srna posljednju objavu na svom Instagramu posvetila je suprugu Dariju Srni i oduševila svoje pratitelje.

Supruga nogometaša Darija Srne osvrnula se na njegov odlazak. Nakon što je Srna i službeno na press konferenciji u Kijevu obznanio da se više neće profesionalno baviti nogometom 37-godišnja poduzetnica Mirela Forić Srna svom je suprugu uputila emotivnu zahvalu na Instagramu.

 - Svaki kraj je novi početak. Hvala ti što si nas činio ponosnima tijekom svoje nogometne karijere, a najviše ti hvala što smo mi bili tvoj prioritet, što si bio najbolji otac i muž cijelo to vrijeme - napisala je Mirela uz nekoliko upečatljivih fotografija iz njegove karijere i emotivnom objavom ganula mnogobrojne pratitelje. 

Foto: Instagram Asos

Unatoč tome što je bio dugogodišnji kapetan hrvatske reprezentacije, ali i kluba Šahtar, Srna je oduvijek imao jasno posložene prioritete, a obitelj je bila neprikosnoveno  na vrhu ljestvice. Sa suprugom Mirelom u braku je devet godina, a par ima zajedno dvoje djece, 9-godišnju Kasju i 4-godišnjeg Karla kojima će se ovaj umirovljeni nogometaša sada u potpunosti posvetiti. 

Foto: Luka Stanzl/Pixsell, Slavko Midžor/Pixsell
Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar SarmaBurek
SarmaBurek
13:37 23.06.2019.

Jel mu to nije mogla reći u 4 oka?

BS
@bserver
15:47 23.06.2019.

stvarno dirljivo i ganutljivo, imaju očito malu blokadu u komunikaciji kad mu te dirljive i ganutljive poruke šalje da ceo svet čita!?

Avatar ZLO
ZLO
14:51 23.06.2019.

Za nekog poput mene koga boli za ovaj polusvit i njihove sponzoruse ja sam mislia da se tu neko oprasta od zivota ...kako je to ovaj tabloid dramatično prezentira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije