Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje godine

Dino Rađa pokazao i trećeg Grašinog kuma: 'Taj se u životu nije iznervira osim ako dirneš u Hajduka'

Split: Petar Grašo i Hana Huljić stigli u restoran gdje će se održati slavlje nakon vjenčanja
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/8
22.02.2022.
u 14:49

Treći vjenčani kum Petra Graše njegov je prijatelj iz djetinjstva.

Petar Grašo na svom vjenčanju je imao čak tri vjenčana kuma i pored njega su, u trenutku dok je s Hanom Huljić izmjenjivao bračne zavjete u subotu u crkvi svetog Dominika u Splitu, stajali bivši košarkaš Dino Rađa, chef Tomaž Kavčič i Petrov prijatelj iz djetinjstva. Rađa i Kavčič široj javnosti su poznata imena, ali o trećem kumu se nije znalo ništa pa je sada Rađa na svom profilu na Instagramu objavio fotku s mladencima i svim kumovima i otkrio tko je Petrov prijatelj iz vrtićkih dana. 

- Šime je ovi prvi s liva. Svi znaju za mladence i dva kuma i kumu. Preko trećeg se olako prišlo jer ga niko ne zna. E pa nije baš tako. Šime Poduje je Petrov prijatelj iz vrtića, prvi susid i unuk jednog od osnivača Hajduka po kojemu ima isto ime i naravno prezime. Vrlo osebujan lik koji se ne voli pojavljivat u javnosti a kojeg naše društvo obožava jer je rođen za za.ebanciju. Neizostavni dio svih naših druženja svih ovih godina. Taj se u životu nije iznervira osim ako dirneš u Hajduka ili još gore ako nedaj bože kažeš da je Lebron bolji od Jordana. - napisao je Rađa uz fotografiju. 

 

 

Petar i Dino postali su dvostruku kumovi jer je Grašo bio Rađin kum kad se vjenčao sa suprugom Viktorijom. Nakon vjenčanja u crkvi Hana i Petar su za 50-ak uzvanika priredili intimnu večeru u restoranu Adriatic Grašo, a veće slavlje za svoje brojne prijatelje planiraju ove jeseni nakon rođenja prinove. 

Ključne riječi

Komentara 3

CA
canon60
15:32 22.02.2022.

Daj prestanite se već jednom pre....vati sa ovim kičom. Boli normalne ljude za njih a i pun mi je kufer ovih neprilagođenih Dalmoša u ZG koji samo sebe i svoje guraju.

HU
Humbleandhonest
15:05 22.02.2022.

Članak čitat neću, a bome ni ovaj proljev komentirati nakon ovoga. To je očito ta privatnost koju su htjeli... i koju, kad već kum ne poštuje, ja hoću.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
17:25 22.02.2022.

A gdje je u cijeloj priči ženin dečko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije