Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bundekfest

Dino Merlin ponovno nastupa u Zagrebu!

dino merlin
Foto: PR FOTO
1/3
26.08.2014.
u 10:56

Veliki koncert legendarnog Merlina na Bundekfestu je u petak, 3. listopada 2014., od 21 sat. Nešto lijepo treba da se desi, Sarajevo, Sredinom, Teško meni sa tobom, Švicarska – samo su neke od pjesama koje s nestrpljenjem ponovno očekuje čuti zagrebačka publika, a Dino će predstaviti pjesme i s novog, aktualnog albuma pod nazivom Hotel Nacional...

Nakon višegodišnje pauze, regionalna glazbena zvijezda Dino Merlin vraća se u Zagreb na radost brojnih fanova. Veliki koncert legendarnog Merlina na Bundekfestu je u petak, 3. listopada 2014., od 21 sat. Nešto lijepo treba da se desi, Sarajevo, Sredinom, Teško meni sa tobom, Švicarska – samo su neke od pjesama koje s nestrpljenjem ponovno očekuje čuti zagrebačka publika, a Dino će predstaviti pjesme i s novog, aktualnog albuma pod nazivom Hotel Nacional.

– S nestrpljenjem očekujem Bundekfest! Ovo je za mene još jedan novi zub na zupčaniku i jedna nova avantura. Osjećam ponovno titranje duše, onaj lijepi osjećaj između treme i nade i ponos što ponovo imam priliku i čast da sviram pred svojom zagrebačkom publikom, izjavio je glazbenik Dino Merlin i dodao: Nakon duže stanke, od ovog ljeta ponovno se imam priliku družiti se sa svojom publikom. Koncert je ujedno i promocija novog albuma Hotel Nacional u Zagrebu i za tu priliku pripremili smo vrhunski show s novim, ali i starim pjesmama u novom ruhu. Nastupit ću sa svojim deseteročlanim bendom i produkcijskim standardima na koje je moja publika već navikla. Hotel Nacional jedini je hotel koji dolazi k vama. Karavan Hotela Nacional je spreman, dolazi uskoro na Bundek i očekuje vas u što većem broju!

Ovogodišnji Bundekfest najavljuje sadržajno najbogatije izdanje u svojoj povijesti, u jedanaest festivalskih dana očekuju nas nastupi brojnih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda, bogata gastroponuda, ali i sadržaji koji će Zagreb u prvim jesenskim danima učiniti europskom festivalskom prijestolnicom. Zagrebački Bundekfest ove je jeseni u društvu partnerskih gradova Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima. Europske metropole zagrebačkoj će jeseni dati poseban šarm i ekskluzivno kulturno, gastro i zabavno putovanje.

>>Na Bundeku Hladno pivo, Severina na Rujanfestu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije