Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hotel Nacional'

Dino Merlin najavljuje spektakl u zagrebačkoj Areni

Dino Merlin
Foto: Nedim Grabovica
1/6
16.09.2016.
u 11:59

Za turneju legendarnog sarajevskog glazbenika mjesecima unaprijed vlada nezapamćen interes na svim meridijanima, posebice u regiji, a nestrpljiva hrvatska publika konačno je dočekala krunu turneje "Hotel Nacional" u veličanstvenoj Areni Zagreb.

Dino Merlin najavio je spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni u subotu 3. prosinca 2016. Pet godina nakon zadnje Arene i dvije godine nakon zadnjeg open-air koncerta na Bundeku, zagrebačka publika konačno će opet uživati u megahitovima popularnog pjevača koji se jedini s Balkana može pohvaliti koncertima po cijelom svijetu, a njegov zadnji album Hotel Nacional službeno se pojavio i na 8. mjestu Billboardove top liste najprodavanijih world-music albuma u svijetu.

Za turneju legendarnog sarajevskog glazbenika mjesecima unaprijed vlada nezapamćen interes na svim meridijanima, posebice u regiji, a nestrpljiva hrvatska publika konačno je dočekala krunu turneje "Hotel Nacional" u veličanstvenoj Areni Zagreb.

Svi pokazatelji aktualne turneje “Hotel Nacional”, čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Europe do zemalja iz okruženja, upućuju na to da će Dino Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe, kako na sceni, tako i iza nje. Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz njegova bogatog opusa s više od 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj koji, pored brojnih hitova i evergreena te vrhunskih muzičara u njegovu bendu, publici prenosi ono što Dino Merlin jest: karizmatična i jedinstvena glazbena institucija koja suvereno vlada regionalnom scenom više od 30 godina.

Foto: Nedim Grabovica

Foto: Nadim Grabovica

>>Dino Merlin: Glupost je da je sve u punku a priori dobro, a u folku loše

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije