Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U podcastu

Dino Jelusić imao neugodno iskustvo s Vannom: 'Imam osjećaj da me ne voli'

Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
1/16
13.02.2024.
u 15:08

Glazbenik Dino Jelusić nedavno je bio član žirija popularnog showa The Voice s kolegama Davorom Gobcem, Damirom Urbanom i Vannom. Nedavno se također društvenim mrežama širio video u kojemu je Dino otvoreno govorio o odnosu s Vannom i što mu je zasmetalo kod nje.

Domaći glazbenik Dino Jelusić javnosti je već odavno poznat, a osim što niže uspjehe na domaćoj, a tako i na inozemnoj sceni, nedavno smo ga gledali i kao jednog od mentora u glazbenom showu The Voice Hrvatska. Uz njegovo rame žirirali su Damir Urban, Davor Gobac i Ivana Vrdoljak, poznatija svima samo kao Vanna. U samom jeku završetka nove sezone showa, društvenim se mrežama počeo širiti video Dinovog gostovanja u podcastu Inkubator. Na snimci nastaloj prije dvije godine pjevač je iskreno prokomentirao svoj odnos s Vannom te otkrio neke zanimljive pojedinosti njihova odnosa. 

- Imam osjećaj da mene Vanna ne voli, sad mogu to napokon reći javno. Čuo sam od par ljudi da nije baš prevelik fan mene, kao osobe. Što mi je žao, jer sam ja veliki fan nje, kao pjevačice – priznao je Dino Jelusić, koji je zatim podijelio i jedno neugodno iskustvo.

- Kada smo prije tri godine Mia Negovetić, ona i ja bili gosti na Dori, rekla mi je: ‘Čula sam da si pjevao ‘Jedinu’. Ahh… okej je bilo.’ I samo je otišla. Reko', hvala ti Vanna – kazao je mladi pjevač, a obradu Vaninog hita glazbenik je izveo u HRT-ovoj emisiji A strana. 

1/12

Podsjetimo, veliku pobjedu u četvrtoj sezoni The Voicea odnio je Martin Kosovec. Sudjelovanje je započeo u Dininom timu, da bi ga kasnije preuzela Vanna. Gledatelji su Dini prebacivali što ga nije zadržao, a o Martinovom trijumfu glazbenik se oglasio i na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI: 

- Martin, čestitke na pobjedi, što god da se kaže je suvišno, sve što si dotaknuo glasom u ovom showu je pretvoreno u zlato (24K ofc). Voli te tvoj dementor. Sad kad je show gotov, nastavljamo se družiti u realnosti bez ikakvih pritisaka i kompetitivnosti, jer morate pobijediti jedino samog sebe od jučer, ostalo je suvišno – napisao je Dino Jelusić. 

VIDEO: Gradonačelnik Zadra: Protiv svake zabrane sam, ali ne bih išao na koncert Aleksandre Prijović

Komentara 24

FR
FraneTente1861
19:56 13.02.2024.

Jelusic pjeva u Whitesnake koji su svjetski rock majstori.Svaka mu cast, velika promocija Hrvatske!

DM
dms
20:54 13.02.2024.

Dečko je previše skroman , s obzirom da ima svjetsku karijeru , za razliku od ostalih mu kolega iz te emisije , a bome i ustatka države.

ZA
zagabria5
20:13 13.02.2024.

Vana voli samo sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije