Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova epizoda

Dilaver mora izvršiti presudu nad Silom

Sila
Nova TV
12.03.2013.
u 14:03

Sila je sve napetija, jer osjeća da Zejnep pokazuje poseban interes za Borana, ali tu napetost ne želi pokazati

Dželil tješi Bedar. Međutim ona se osjeća sve lošije. Sila je zabrinuta zbog Bedarinog stanja. Boran dolazi kod Zinar age, gdje ga čeka Ahmet- aga. Boran mora odlučiti o sudbini Ahmet – age. Zejnep dolazi kod Borana u kuću te održi terapiju.

Sila je sve napetija, jer osjeća da Zejnep pokazuje poseban interes za Borana, ali tu napetost ne želi pokazati. Iako se ponaša kao da je sve normalno, sve se teže kontrolira zbog događaja koji se nižu. I dok se sve to događa, Sila nije ni svjesna opasnosti koja je čeka. Pleme je odlučilo da će presuda nad Silom biti izvršena te traži od Dilavera da to učini.

Ključne riječi

Komentara 1

EX
excell
16:04 12.03.2013.

..naivno pisano ...ako se ubije sila seriji je kraj to svakom iole malo pametnom ako ih uopće ima koji prate te turske serije bi trebalo biti jasno ...zbog toga ovi naslovi kvazi novinarčića su besmisleni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije