Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova epizoda sile

Dilan bježi od kuće jer ju je Sila izgrdila

Sila (1)
Foto: Nova TV
1/3
13.03.2013.
u 13:18

Dilanin nestanak sve je uznemirio, a najviše Silu. Ne znaju gdje i kako da je traže

Dilan je odlučila otići iz kuće, jer ju je Sila izgrdila. Dilanin nestanak sve je uznemirio, a najviše Silu. Ne znaju gdje i kako da je traže. Sila zove Dilanine prijateljice, no ništa ne može saznati. Dilan se za to vrijeme druži sa svojim vršnjacima u klubu. U klubu u kojem se nalazi Dilan dolazi policija i napravi raciju. Policija privede Dilan, jer je maloljetna. Sila i obitelj su bespomoćni, no jedan telefonski poziv usmjeri njihovu potragu. Sila će sebe smatrati odgovornom za to što se dogodilo.

Dilan ostaje provesti noć kod Borana i Sile. Zejnep se svađa s Omerom. On je ljubomoran što Zejnep toliko pažnje pridaje Boranu. S druge strane Boran nastavlja pomagati onima koji mu se obrate za pomoć, iako više nije aga. I dok se iznova počinje baviti plemenskim pitanjima, nije svjestan da je odlučeno da smrtna presuda nad Silom bude izvršena. Zejnep ispriča Boranu svoju priču o ocu koji je ubijen zbog običaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije