Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na tvojoj ruci prsten

Dikan vodi Dolores na Mauricijus kako bi se vjenčali?

dolores
Luka Klun/Pixsell
02.12.2009.
u 12:00

Prsten na ruci Dolores Lambaše potaknuo je novi val šaputanja kako će Josip Radeljak Dikan sa svojom novom ljubavi još jednom stati pred matičara, i to ni manje ni više nego na Mauricijusu.

Prsten na ruci Dolores Lambaše potaknuo je novi val šaputanja kako će Josip Radeljak Dikan sa svojom novom ljubavi još jednom stati pred matičara, i to ni manje ni više nego na Mauricijusu.

U toj otočnoj državi Dikan se vjenčao s Vlatkom Pokos, a njihova romantična šetnja na lokalnoj plaži nakon što su se vjenčali ubrzo je završila na naslovnicama hrvatskih medija.

Sada bi se Dikan mogao vratiti na "mjesto zločina", tvrdi tjednik Stars koji otkriva kako Dolores i Dikan nakon skijanja namjeravaju otići u toplije krajeve kako bi ozakonili svoju kratku, ali, kako sami kažu, strastvenu vezu.

Komentara 35

OB
-obrisani-
12:36 02.12.2009.

Tri stvari su glupe u ovome svemu :Dikan,Dolores i oni koji pisu o ovome svemu i onda se cudimo zasto se ubija Hrvatska mladost.

OB
-obrisani-
12:38 02.12.2009.

A gdje se razvode?

KA
karambita
12:54 02.12.2009.

Dok vecina ljudi jedva prezivljava, ovaj \"DIKAN\" se provodi po Mauricijusu. Nemojte vise pisati ovakve teme, ovo nervira obican narod. Jebite se i vi, i Dikan i ta jegova Dolores. Koga zanimaju ti indijanci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije