Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevska obitelj

Diana htjela otkazati vjenčanje s princom Charlesom?

'princeza lady diana'
Foto: Rueters
1/2
25.11.2018.
u 17:06

Iako mu je bilo jasno da je vjenčanje velika pogreška, princ je poslao poruku podrške devnaestogodišnjoj Diani kako bi je ohrabrio za njihov veliki dan

Britanski princ Charles koji je nedavno proslavio sedamdeseti rođendan, narod nikad nije oprostio što je varao omiljenu i nikad prežaljenu Lady Di, a novi detalji iz njihove veze i braka još i danas cure.

Tako kraljevska biografkinja Penny Junor tvrdi da je noć prije vjenčanja Charles poslao Diani kratku pismo u dvorac Clarence House, gdje je ona boravila sa svojom sestrom Jane. Iako mu je bilo jasno da je vjenčanje velika pogreška, princ je poslao poruku podrške devetnaestogodišnjoj Diani kako bi je ohrabrio za njihov veliki dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Diana 💕 (@princess__dia) on

-Tako sam ponosan na tebe i sutra te čekam pred oltarom. Samo ih sve pogledaj u oči i obori ih s nogu, napisao je Charles u poruci. . Njih dvoje zahladili su odnose još više prije vjenčanja, kad je Diana otkrila da Charles još nije prekinuo ljubavnu vezu s vojvotkinjom Camillom Parker Bowles. Navodno je princeza htjela otkazati vjenčanje, ali joj je njezina obitelj rekla kako je za to prekasno.

Pogledajte što vam naša najpoznatija trenerica preporučuje oko gubitka zadnja tri kilograma: 

Ključne riječi

Komentara 3

PO
POBROZDS
22:42 25.11.2018.

princ? lol prdavac.

5A
5_ak
20:53 25.11.2018.

2478

KR
Krotila
17:32 25.11.2018.

kad će reforme u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije