Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila memoare

Detalji muke Samanthe Geimer: Fotografirao me i silovao Polanski

Polanski (1)
Reuters/Pixsell
13.09.2013.
u 22:08

- Fotografirao me Roman Polanski i silovao me, napisala je Samantha Geimer u svoj dnevnik kada 1977. godine nakon što ju je slavni redatelj napastovao.

- Fotografirao me Roman Polanski i silovao me, napisala je Samantha Geimer u svoj dnevnik kada 1977. godine nakon što ju je slavni redatelj napastovao. Geimer je tada imala 13 godina, a u svom memoaru \'Djevojka: Život u sjeni Romana Polanskog\' dala je svoj pogled na dramatične događaje zbog kojih danas 80-godišnji redatelj i dalje živi u Francuskoj.

Polanski i danas tvrdi da je tada 13-godišnja djevojka pristala na seks te kako je on žrtva progona. No, ona u knjizi priča drugu priču. Otkrila je kako ju je Polanski fotografirao u jacuzziju te joj rekao kako će neke fotografije biti objavljene u časopisu. Nudio joj je šampanjac i tablete, no ona je to odbila. Na njegove daljnje nagovore, pristala je uzeti kombinaciju alkohola i tableta, a potom tražila da je odvede kući.

Polanski je odbio i umjesto toga je odveo u spavaću sobu. Nakon što je odbila seks, Polanski ju je izignorirao i silovao. Nakon toga odvezao ju je kući i rekao neka ništa ne priča svojoj majci. Samantha je sve ispričala svom tadašnjem dečku, a Polanski njezinim roditeljima pokazao fotografije koje je snimio.

Roditelji su slučajno saznali da je njihova kćerka kobne večeri i silovana. Uslijedio je dramatično suđenje, koje ju je, kaže Samantha, više izmučilo nego samo silovanje. - Da sam mogla birati između toga da opet proživim silovanje i svjedočim pred porotom, odabrala bi silovanje. Osjećala se, kaže, kažnjavano jer je silovana.

>>Roman Polanski izjavio da je ravnopravnost spolova idiotizam

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije