Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Desetorka je zablistala na “generalnoj probi” finala showa

Supertalent (1)
Foto: Antonio Bronić/PIxsell
1/12
10.12.2010.
u 22:14

Pjevanje, plesanje i mahanje repom bile su samo neke od točaka koje su publici pomogle da utvrdi znanje i odluči za koga će glasovati sljedećeg petka.

Najbolji od najboljih, njih ukupno deset iz ovogodišnje sezone Supertalenta, pred publikom su još jednom pokazali što sve mogu, nude i znaju. Pjevanje, plesanje i mahanje repom bile su samo neke od točaka koje su publici pomogle da utvrdi znanje i odluči za koga će glasovati sljedećeg petka. Jer, ovo je bila tek “generalna proba” finala! Napetost i strah natjecatelji su zato ostavili u garderobama i pokazali se u najboljem svjetlu.

Žiri je ipak zadržao ranije odabrane favorite – redom glazbenike.

- Dozvolit ću sebi da pohvalim nas, žiri, jer ovogodišnji Supertalent definitivno je pjevački. Imamo tri dive, tri "the" žene sa prekrasnim glasovima - kazala je otvoreno pred svima Nina Badrić ne skrivajući da bi jednu od pjevačica voljela vidjeti kao pobjednicu.

Misle li i gledatelji isto, vidjet ćemo za tjedan dana jer sve i da su imali svoje ljubimce-pjevače, ovoga puta mogli su promijeniti mišljenje.

Petra Antolić, Viktorija Novosel i Antonia Barišić pjesmom su svakoga podigle do nebeskih visina. Glasovi su im tkali pjesme tako da je svaka izvedba zvučala potpuno nestvarno...bajkovito. No, ni drugi natjecatelji nisu im ostali za petama. Nastup Skandal Benda i harmonikaša Aleksandra Olujića bili su vatreniji no ikad, a plesne skupine D Vision, D'N'F te brejkeri Kristijan i Kristijan vrtjeli su se i probijali kroz zrak kao marionete.

Uz ples i glazbu ispričali su priče pa je svaka točka zapravo bila poseban igrokaz. Jana Klarić, djevojčica od gume zaustavila je bilo promatrača savijajući se na nemoguće načine. Maja Terzić i kujica Nessa dočarale su što je prava povezanost između psa i čovjeka i izmamile suze i osmijehe ispred i iza TV ekrana. "Generalna proba" Superfinala Nove TV zaista je bila pun pogodak i nježni uvod u "kobno" odlučivanje koje će nakon zabavnih mjeseci morati izbaciti ime samo jednoga pobjednika. 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:56 10.12.2010.

receno mi je da pogledam tu emisiju radi fantasticnog vokala Petre Antolic, sto se na kraju pokazalo tocni. Vokal te zene jeizuzetan, osebujan i inspirativan. Steta sto ona nece pobjediti. Nisam pratio tu emisiju prije ali ono sto je ije i slijepac mogao vidjeti da se iz nekog razloga favorizira, vrlo prosjecan vokal Antonie barisic, koja usput budi receno, svoju pjesmu uopce nije tocno i dobro otpjevala. Dakle u nedostatku razno raznih muzickih festivala koji su redom svi prvenstveno postojali radi raznih međusobnih namjestanja nagrada, sada je ovo takmicenje posluzilo istom. Daklve vrlo nezasluzeno pobjesiti ce antonia Barisic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije