Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lista zahtjeva

Depeche Mode u Beogradu čuvat će – žene

depeche mode
J/DPA/PIXSELL
07.05.2013.
u 10:56

Četiri dana prije velikog zagrebačkog koncerta slavni britanski bend prvi će put nastupiti u susjednoj Srbiji

Depeche Mode počeo je svoju veliku svjetsku turneju “Delta Machine” u subotu nastupom u Nici odsviravši 24 pjesme. U Zagreb stiže 23. svibnja, četvrti put, a četiri dana prije prvi će put nastupiti u Beogradu.  

Lista zahtjeva za beogradski koncert slavnog britanskog benda podugačka je, piše Blic, a frontmen Dave Gahan zatražio je da ga tijekom boravka u glavnom gradu Srbije čuvaju isključivo – žene.

Gahan i njegovi kolege iz benda Martin Gore i Andy Fletcher do hotela će biti prevezeni trima luksuznim kombijima sa zatamnjenim staklima, a naglašeno je da vozači moraju voziti ugodno – nijedan član sastava nije ljubitelj brze vožnje te će zahtijevati da se zamijeni svaki vozač koji to ne poštuje.

Depeche će sa sobom donijeti i dva velika štednjaka, ekipu kuhara i ljudi koji se brinu o kompletnom cateringu. Sastav je tražio i ukupno 40 stolova, 80 stolaca i deset kauča za sjedenje te sto kilograma leda za potrebe koncerta. Također, na raspolaganju će im biti i boce s kisikom.


>>Depeche Mode odabrali predgrupu za zagrebački koncert

>>Depeche Mode predstavili "Delta Machine", trans od 54 minute

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije