Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autsajder

Denzel Washington: Među filmskim zvijezdama nemam prijatelje

denzel
Pixsell
25.01.2013.
u 13:51

- Družim se s prijateljima iz mladosti. Jedan je bivši glazbenik, drugi vlasnik restorana, a treći bivši profesionalni igrač nogometa. Ne sprijateljujem se s novim ljudima. Možda zato jer nisam ulizica.

I nakon četiri desetljeća provedenih u glumačkom svijetu, Denzel Washington među kolegama glumcima nije stekao prijatelje. Dvostruki oskarovac priznaje da se zbog toga u Hollywoodu osjeća kao autsajder, ali se može pohvaliti čvrstim prijateljstvima izvan filmske industrije, otkrio je glumac za britanski The Guardian.

- Družim se s prijateljima iz mladosti. Jedan je bivši glazbenik, drugi vlasnik restorana, a treći bivši profesionalni igrač nogometa. Ne sprijateljujem se s novim ljudima. Možda zato jer nisam ulizica. Nisam tip koji će otići na zabavu kako bi ondje našao posao. Ne želim imati prijatelje među filmskim zvijezdama - iskren je 58-godišnji Denzel.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
14:23 25.01.2013.

Bravo dečko!!

MI
Milkica
15:00 25.01.2013.

Ili "zato što" ili "jer", ali nikako "zato jer". Skidati od plaće za svaki takav biser.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije