Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gađali ih fekalijama

Denise se više ne želi skrbiti o Sheenovim blizancima

denise richards
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
06.11.2013.
u 13:10

''Divlji'' četverogodišnjaci djevojčice su konstantno udarali, čupali, skakali im na trbuh, grebali i pljuskali pa čak i gađali fekalijama

Nije uvijek lako biti roditelj vlastitoj djeci, a kamoli tuđoj. U to se uvjerila glumica Denise Richards koja je obavijestila Odjel za djecu i obitelj da se više ne želi brinuti o nasilnim blizancima njezina bivšeg supruga Charlieja Sheena i Brooke Mueller.

Nasilni prema svima

Denise (42) dobila je privremeno skrbništvo nad dječacima kada je njihova majka Brooke (36) u lipnju 21. put otišla na odvikavanje od ovisnosti o drogama, piše Daily Mail.
No, briga o malenom Bobu i Maxu (4) postala je prevelik teret za Denise, ali i njene dvije biološke i jednu posvojenu kćer te obiteljske pse koji su, tvrdi brižna glumica, na učestaloj meti sustavnog maltretiranja blizanaca. ''Divlji'' četverogodišnjaci djevojčice su konstantno udarali, čupali, skakali im na trbuh, grebali i pljuskali pa čak i gađali fekalijama. Stariju Sam (9) pogodili su lutkom i ozlijedili je pa ju je Denise morala odvesti liječniku.

Maltretirali su i pse, a u tome ih nije sprečavao ni njihov cvilež. Kazali su da ih žele ozlijediti i ubiti, a nasilničke porive navodno su pokazali i u vrtiću gdje su zlostavljali ostalu djecu i zaposlenike. Zabrinuta Denise za njihovo ponašanje krivi Brooke. Kaže da dječaci zbog vremena koje su proveli s majkom ovisnicom imaju noćne more.

Charlie bez komentara

Dok se njegova bivša žena skrbi za dječake koji nisu njeni, Charlie kao da ne želi vidjeti što se događa. Umjesto da se bavi problematičnim sinovima, posljednjih dana usmjeren je na Brooke koju vrijeđa i napada gdje god stigne. Nazvao ju je ''debelom čudakinjom'' nakon što je u ponedjeljak od suda pokušala ishoditi sudsku zabranu da joj prilazi. Naime, Brooke od izlaska iz klinike tvrdi da je Charlie obasipa prijetnjama kako bi je držao podalje od sinova.

– Oh, usput, bio je to dobar pokušaj jutros, Brooke. Ti si debela čudakinja koja će izgubiti svaki put kada pokuša stati između mene i mojih dječaka – napisao je glumac na Twitteru koji je za obračun iskoristio i dan kasnije. Tada je Brooke vulgarnim riječima čestitao rođendan koji joj je bio u kolovozu i to fotografijom komada ručne bombe s tortom!

Taj potez samo je jedan u nizu kojim je u posljednje vrijeme zgrozio javnost, ali i Denise, koja je Odjel za djecu i obitelj u Los Angelesu navodno obavijestila da je glumac dječake nazvao ''nesposobnima'' te ih zamolila da mu ne dopuštaju posjet sinovima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije