Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Denise Richardas:

Denise Richards: Prestara sam za Charlieja, on voli 20-godišnjakinje

denise (1)
Pixsell
13.06.2012.
u 16:05

Dobrom odnosu među bivšim partnerima svjedoči i Denisino nedavno gostovanje u "Anger Managmentu", novom Sheenovu TV-showu

Iako 41-godišnja Denise Richards ima odličan odnos s bivšim suprugom Charliejem Sheenom, tvrdi da više nikada neće biti zajedno.

– Mislim da nikada nećemo biti zajedno kao par jer sam za Charlieja prestara. On voli 20-godišnjakinje – izjavila je Denise koja s glumcem ima dvije kćeri, Sam i Lolu.
Dobrom odnosu među bivšim partnerima svjedoči i Denisino nedavno gostovanje u "Anger Managmentu" novom Sheenovu TV-showu. Lijepa plavuša kaže da je svima na setu bio čudan njihov blizak odnos, ali da ona jednostavno nije mogla odbiti gostovanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije