Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peta emisija showa

Denis Ahmetašević rekao zbogom "Plesu sa zvijezdama"

ples sa zvijezdama (1)
dario njavro/htv
26.11.2011.
u 23:53

- Moj otac, da je živ, bio bi jako ponosan na mene i radovao bi se mom napretku - rekao je Denis koji je i prema ocjenama žirija večeras bio najlošiji.

U petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" od daljnjeg natjecanja oprostio se pjevač Soulfingersa Denis Ahmetašević. Simpatični Denis nije bio nimalo razočaran ispadanjem, a posebno se zahvalio svojoj partnerici Mirjani Žutić. Izjavio je kako joj zasiguno nije bilo lako surađivati s njim.

- Moj otac, da je živ, bio bi jako ponosan na mene i radovao bi se mom napretku - rekao je Denis koji je i prema ocjenama žirija večeras bio najlošiji.

Najbolji su, očekivano, bili Marko Tolja i Ana Herceg.

Komentara 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:49 27.11.2011.

Evo i iskrenog komentara iz pera Hrvoja Šalkovića: ... Uostalom, “Ples sa zvijezdama” je win win tip formata. Ako si plesački virtuoz, onda si jednostavno faca. Ako si šeprtljav, onda si barem simpatičan, pa te ljudi ipak nekako vole. Tadaa još nisam znao da neću biti tako loš, nisam imao pojma da ću biti jezivo grozan. Da se razumijemo i sve te izjave sudionika kako “sve to rade iz zabave”, kako su došli “steći nove prijatelje i naučiti plesati”, sve su to loše PR floskule, i to je valjda jasno svima. Svi smo se tamo došli ogrebati za nešto. E sad, postoji čitav raspon interesa, pa se nekima na faci vidi da im je nastup zadnja slamka spasa za posrnulu karijeru, neko hvata pjevačke gaže, netko glumačke uloge, netko angažman na telki... Razlika je što to svatko drugačije fura, pa su jedni relativno opušteni, a drugi bi mater prodali samo da ne ispadnu baš te subote. Ali to je neka druga tema... Nakon ovog što da kažem, gospodine Hrvoje istina je! Nije vam to trebalo. Ali ste s ovim svojim komentatom dobili moje poštovanje i sve je OK.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:53 27.11.2011.

Inače Marko Tolja me je ugodno iznenadio jer se konačno opustio i počeo zabavljati. Bio mi je najiskreniji u svome plesu, neka je cupkao glavom, bilo je simpatično, molim pogledajte snimku. Taj čovjek je plesao za sebe i to se vidjelo. Bravo Marko Tolja, uradio si preokret i prvi si favorit. Kod mene si definitivno prošao na pozitivnu stranu. Ostali solidni, nema više slabih, emisija sasvim dobra i zabavna, čestitke HTV-u i organizaciji. Moja jedina primjedba je da je samba pre težak ples za naučiti u tjedan-dva dana. Pa natjecatelji pokazuju nespretnost koje nemaju prilike pokazati u drugim plesovima. Što nije dobro za emisiju. Sambu bi kao show mogli otplesati profesionalci ili školovaniji amateri kao dodatak emisiji, nije za natjecatelje amatere definitivno. Ako licenca omogućava predlažem za slijedeću sezonu izbaciti sambu a staviti neki disco-fox tek tako radi zabave, svi će se snači. Ili salsu, lakša je i također zabavnija.

MA
Maroje2312
12:20 12.12.2011.

Ova lik nije baš sam svoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije