Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gost iz Turske

Demir iz serije Asi dolazi, ali ne na predsjednikov poziv

Asi
Foto: Nova TV
1/3
02.06.2011.
u 17:48

Ivo Josipović u posjet svojoj zemlji može pozvati samo drugog predsjednika – kažu iz predsjednikova ureda

O čemu su turski glumac Murat Yildirim, Demir Dogan iz serije “Asi”, i predsjednik Ivo Josipović razgovarali u ožujku na večeri u Ankari kao gosti predsjednika Turske Abdullaha Güla znaju samo njih dvojica, no jedno je sigurno: predsjednik tada nije pozvao popularnog Turčina u posjet Hrvatskoj kako je jučer najavio tjednik Gloria. Naime, u njemu piše da je Josipović, upoznat s glumčevom popularnošću, prvi susret s njime odlučio iskoristiti da ga osobno pozove u našu zemlju. No iz Ureda predsjednika opovrgnuli su tu informaciju.

– Predsjednik prema protokolu u posjet svojoj državi može pozvati samo drugog predsjednika – objasnila je Danja Šilović-Karić, pročelnica Ureda predsjednika za informiranje. Kada se upoznao s glumcem, ističe D. Šilović-Karić, Ivo Josipović nije ni znao tko je on.

– Predsjednik ne gleda turske sapunice niti je znao da je Murat Yildirim velika zvijezda i u njegovoj zemlji – tvrdi pročelnica.

Ipak, sudeći prema pisanju turskih medija, markantni Demir svakako planira posjetiti našu obalu, ako već ne na predsjednikov poziv, a ono u svom aranžmanu. Ovoga ljeta sa suprugom Burçin Terzioğlu, zvijezdom serije “Ezel”, želio bi vidjeti Dubrovnik u kojem je njegova žena preklani tri dana snimala sapunicu. Vrativši se kući, opčinila ga je pričama o ljepoti gradskih zidina i palača, a nije prestajala hvaliti ni čistoću Jadranskog mora. Sve je to nagnalo zgodnog 30-godišnjaka da ovo ljeto, nakon svih snimanja spakira kovčege i na vlastite se oči uvjeri u ljepote Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 4

RO
rotten
21:17 02.06.2011.

E stvarno!! Da je Josipović zvao tog becara da nam dojde j***s mi sve sve bih prodao i odj***o iz ove drzave..da predsjednik zove nekog anonimusa pa to ev fala bogu ni u Rvatskoj nema

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:31 02.06.2011.

Ma krasno.... prekrasno.... hoće li se možda obratiti i Saboru ? Hoće možda i obratiti naciji... Urbi et orbi ? Najavit će ga Dijana Čuljak Šelebaj

LI
lipi25
07:30 03.06.2011.

A j.. te scene u Hrvata..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije