Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema sreće u ljubavi

Demi Moore opet je sama: Vito je ostavio jer previše tulumari

demi
Pixsell
11.12.2012.
u 18:13

Vito ne želi da ga se u medijima naziva osobom koja hoda s poznatima, tvrdi izvor. Demi teško podnosi vezu bivšeg supruga Ashtona i njegove djevojke M. Kunis

Trgovac umjetninama ostavio je Demi Moore (50) nakon što su kratko bili u vezi. Viti Schnabelu (26) smetalo je što su ga fotografi pratili kamo god je išao s poznatom glumicom, a nije mu se svidjelo ni što voli puno tulumariti.

– Vito je naporno radio kako bi se istaknuo među brojnim umjetnicima pa ne želi da ga se u medijima naziva osobom koja hoda s poznatima – objasnio je izvor te dodao da Vito nije bio oduševljen kada se Demi nedavno u Miamiju zabavljala, dok je on radio na svojoj karijeri tijekom umjetničkog događaja Art Basel.

– U gradu su bili veliki kolekcionari i to s Demi nije mu trebalo – zaključio je izvor.

Otkako je okončala brak s Ashtonom Kutcherom (34), Demi teško podnosi vezu svog bivšeg i njegove nove djevojke Mile Kunis (29).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije