Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokajala se

Demi Lovato: Žalim zbog tetovaža, izbrisat ću ih s tijela

Demi Lovato
Pixsell
06.09.2012.
u 15:27

Zbog straha da će smiješno izgledati u starosti, pjevačica razmišlja o laserskom uklanjanju sličica s tijela

Demi Lovato žali što je tijelo oslikala s dvanaest tetovaža jer će tvrdi, loše izgledati u starosti. Zbog toga 20-godišnja zvijezda razmišlja o laserskom uklanjanju sličica s tijela.

– Mlada sam i mogu se glupirati, no što ću kad ostarim? Hoću li biti smiješna starica? Žao mi je što sam crtala po sebi, bila je to zaista glupa i impulzivna odluka – kazala je pjevačica.

Demi Lovato u životu je zažalila zbog još nekih stvari, a jedna od njih su i problemi s prehranom koje je, u želji da bude vitka, sama izazvala. Zbog narušenog zdravlja njezini roditelji intervenirali su te su svoju ljubimicu poslali u kliniku za rehabilitaciju iz koje je izašla tek nedavno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije