Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna pjevačica

'Bez dečka ne bih bila živa, nikad nisam mislila da ću biti trijezna'

Demi Lovato
Foto: Instagram
1/6
08.04.2015.
u 14:53

Prekrila je njome tetovažu usnica, koju je 2011. napravila s prijateljicama tijekom vlastite turneje

Pjevačica i glumica Demi Lovato tetovirala je na zapešću ružu. Lijepa Demi sklona je tetovažama, a ovom je proslavila i tri godine otkako je trijezna.

Prekrila je njome tetovažu usnica, koju je 2011. napravila s prijateljicama tijekom vlastite turneje. Proslavila je ovime treću godišnjicu svog zdravog života te je ugodila svojoj jedinoj preostaloj ovisnosti – onoj o tetovažama. – Hvala svima koji su me pratili. Nikad nisam mislila da je moguće da budem trijezna, no s ljubavlju obitelji, obožavatelja i prijatelja – danas slavim treći rođendan – napisala je Demi na svom Twitteru.

Lovato se tijekom godina borila s ovisnošću o alkoholu, kokainu, imala je depresiju, oboljela od bipolarnog poremećaja te poremećaja u prehrani, a bila je sklona i samoranjavanju. Danas je sve iza nje te je na pravom putu, u kojem je podržava i njezin dečko Wilmer Valderrama. Demi tvrdi da bez njega danas ne bi bila živa.

>>Preslatki petogodišnjak zaprosio Demi Lovato na pozornici!

>>Demi Lovato nada se da će je dečko uskoro zaprositi

Komentara 1

LI
liliZG
12:51 09.04.2015.

vi iz VL stvarno niste normalni, ispod naslova stavite rečenicu koja nema veze niti sa naslovom niti kao sažetak članka.... ispravite to pod hitno jer izvaditi iz konteksta rečenicu je imbicilno, neprofesionalno i žalosno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije