Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u spomen sullivanu

Del Boy i Rodney otkrili spomen-ploču piscu Mućki

Odbojka na pijesku
Foto: AFP
1/2
26.07.2012.
u 08:34

Svečanosti su, godinu dana nakon Sullivanove smrti, nazočili i ostali članovi glumačke postave, djelatnici studija te članovi njegove obitelji.

Tvorac legendarne serije "Mućke", pisac John Sullivan, dobio je spomen-ploču na studiju u kojem se snimala kultna britanska serija.

Plavu ploču otkrili su sir David Jason i Nicholas Lyndhurst, omiljeni Sullivanovi glumci koji su tumačili uloge Del Boya i Rodneyja. Svečanosti su, godinu dana nakon Sullivanove smrti, nazočili i ostali članovi glumačke postave, djelatnici studija te članovi njegove obitelji.

Najgledanija serija u Velikoj Britaniji u redovitom terminu prikazivala se na BBC-u od 1981. do 1991. godine, a od tada pa do 2003. godine snimljeno je nekoliko specijala.

Ključne riječi

Komentara 32

OB
-obrisani-
13:06 26.07.2012.

strašna serija . teško za ponovit

ČS
čuvaj se senjske ruke
08:45 26.07.2012.

Za godinu dana biti ćemo milijunaši....

MI
miso
10:59 26.07.2012.

Serija je zaista super. I opet ju je lijepo gledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije