Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlaho Arbulić

Dečko Tatjane Dragović oduševio na X Factoru

vlaho arbulić
Foto: Screenshot
1/3
15.06.2015.
u 08:15

Ove nedjelje iz showa su ispali Antonio Krištofić te Adnan i Tarik

Vlaho Arbulić, maneken poznat kao dečko Tatjane Dragović i buduća glazbena megahit-zvijezda, nastupio je večeras na reality showu X Factor Adria.

Mlađahni Vlaho odsvirao je i otpjevao autorsku pjesmu Blabla, što je publika u studiju dočekala s oduševljenjem. Arbulić, podsjetimo, s Tatjanom Dragović ima i kćerkicu Luce.

Natjecanje se sada seli iz studija te će sljedeće nedjelje biti emitirano iz beogradske Arene. Ove nedjelje iz showa je prvi ispao Antonio Krištofić zbog najmanje glasova publike, a Adnan i Tarik i Magdalena Bogić otpjevali su pjesmu spasa. Magdalena je dobila više glasova žirija i prošla u finale.

Uz Magdalenu u finale su prošli i Iva Ćurić, Highway Trio, Bobi Mojsovski, Amel Ćurić i 9 Control.

>> Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić spremaju se za daleko putovanje s malenom Luce

Komentara 36

AJ
ajam
03:18 15.06.2015.

A decko Anice Trbac iz sela Gornja Miklouska je danas okopao kukuruze. Kaze da ce biti dobra godina i dobar urod. Svi smo zbog toga bili odusevljeni.

DU
Deleted user
00:52 15.06.2015.

A tko je platija clanak u vecernjem Tanja ili Goran?

Avatar distanca
distanca
11:32 15.06.2015.

Ako je ovo njegova autorska pjesma, onda bravo. Ima glas i stas. Podsjetio me na nekada mladog i jako popularnog francuskog rock pjevaca Johnny Hallydaya. Ako se zainati, a trebao bi, mogao bi napraviti glazbenu karijeru kao nitko od nasih pjevaca, naravno, u inozemstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije