Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa sjećanja

'Dečki su prije bili hrabiji i poduzetniji, dobivala sam hrpe pisama'

sementa vanda husar
Foto: Promo
1/8
08.02.2014.
u 14:29

Kako će ovo Valentinovo provesti radno, a ne u društvu voljene osobe, Vanda se prisjetila dana zaljubljenih dok je još bila u školskim klupama

Vanda Winter, pjevačica koju smo nedavno gledali u dramskom mjuziklu “Stella”, sljedeći petak gostuje na koncertu Marije Husar u povodu Valentinova.

Kako će ovo Valentinovo provesti radno, a ne u društvu voljene osobe, Vanda se prisjetila dana zaljubljenih dok je još bila u školskim klupama.

– Ne znam jesu li dečki kada sam ja bila dijete bili hrabriji i poduzetniji. U školi smo imali kutiju u koju smo za Valentinovo stavljali pisma i druge sitnice za simpatije i uvijek sam dobivala povelik broj tih pisama koja još čuvam i rado čitam – kroza smijeh govori ljepotica.

>>Vanda Winter: Najseksi sam si bez odjeće

Foto: Promo

Komentara 9

LU
Lujo123
18:34 08.02.2014.

– Ne znam jesu li dečki kada sam ja bila dijete bili hrabriji i poduzetniji. U školi smo imali kutiju u koju smo za Valentinovo stavljali pisma i druge sitnice za simpatije i uvijek sam dobivala povelik broj tih pisama koja još čuvam i rado čitam – kroza smijeh govori ljepotica. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Naravno i mi dečki i vi cure smo uživali u ljubavi i slozi. I znalo se je ko je dečko, a ko cura. Ali danas po teoriji Josipović-Milanović-Jovanović-Štulhofer-Ostojič i ostalih ića više se dečki i cure ne smiju razlikovati, pa kak onda da si pokazuju bilo kakve znake poštovanja, ljubavi i uvažavanja jedni prema drugima. Kaj bi Štref trebal Ludvi pisati ljubavno pismo i slati cvijeće? Jadni nas neljudi danas vode i odlučuju o mnogo čemu o čemu nemaju pojma. No izbori su sve bliže i stvari budu opet sjele na svoje mjesto!

BL
blackmore
20:40 08.02.2014.

prije si ti bila mladja

LO
lopti28
17:03 08.02.2014.

Da li je pisma dobivala kao učenica trećegA u školskoj učionici ili na adresu stanovanja.To nam je propustila reći a bitno je zaključak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije